Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤΟ "SUCCESS STORY" ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΕΡΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ ΑΡΧΕΣ ΝΕΟΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ

ΤΟ "SUCCESS STORY" ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ Π...

Το διαφημιστικό τρέιλερ παίζεται ήδη στα Στερ/Odeon στην Πάτρα

Ένας παθιασμένος έρωτας στα χρόνια της απερισκεψίας. Κάπως έτσι περιγράφεται το στόρι της νέας ταινίας του πάντα δημιουργικού σκηνοθέτη Νίκου Περάκη, με τίτλο «Success Story».

Το σενάριο της γκρίζας αυτής κωμωδίας όπως προμοτάρεται, είναι της Κατερίνας Μπέη. Θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017, σε διανομή της Odeon και αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε, όπου ήδη παίζεται το τρέιλερ.

Ο Παναγής Πάνδωρας (στο ρόλο ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που μάλιστα σε μία σκηνή της ταινίας εμφανίζεται γυμνός) είναι εύπορος ψυχίατρος, γιος μεγαλοεκδότη, γοητευτικός κι αδίστακτος.

Η Τζορτζίνα Τσελέπη (Φιόνα Γεωργιάδη) είναι άνεργη ηθοποιός, κόρη μικροαστών καλλιτεχνών, όμορφη και αποφασισμένη να πετύχει.

Οι δυο τους, παρά τις διαφορές τους, ερωτεύονται ξαφνικά, απερίσκεπτα και παράφορα και παντρεύονται. Η Τζορτζίνα, στην προσπάθειά της να ταιριάξει στο περιβάλλον του Παναγή, απαρνιέται τον εαυτό της. Το δημιουργικό της αδιέξοδο, σε συνδυασμό με μια δύσκολη εγκυμοσύνη, την μεταμορφώνουν, καθώς συνειδητοποιεί πως τίποτα δεν είναι όπως το φαντάστηκε στο γάμο της.

Στο φιλμ «Success story» παίζουν ακόμα οι Τόνια Σωτηροπούλου, Τζένη Θεωνά, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, ο Πάνος Μουζουράκης, η Βάσω Καβαλιεράτου αλλά και η Μαρία Αλιφέρη.

Ένα φιλμ που αναμένεται με ενδιαφέρον από το κοινό. Ο Νίκος Περάκης έχει υπογράψει ταινίες όπως το «Λούφα και παραλλαγή» αλλά και το «Βίος και πολιτεία», την "Άρπα κόλλα", την «Θηλυκή εταιρεία» που μάλιστα είχε γυριστεί στην Πάτρα, κ.α.

*To τραγούδι στο "Success story" ερμηνεύει η Demy.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture