Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον μεγαλύτερο τριαθλητικό αγώνα στον κόσμο

Ο Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης κατέκτησε το χρ...

O αθλητικός εκπρόσωπος του ΚΕΔΜΟΠ του Πανεπιστημίου Πατρών - «Χάρισε Ζωή»

Ο Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον μεγαλύτερο τριαθλητικό αγώνα στον κόσμο σε διάρκεια (10 ημέρες), που διεξήχθη στην πόλη Buchs της Ελβετίας στις 21-30/8/2017. Ο Ζεμαδάνης είναι ο αθλητικός εκπρόσωπος του Κέντρου Ενημέρωσης και προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) - «Χάρισε Ζωή».

Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου:

«Ο Κωνσταντίνος ολοκλήρωσε επιτυχώς τα 2.260 χλμ σε συνολικό χρόνο 115:54 ώρες, με διαφορά 20 ώρες από τον δεύτερο αθλητή και 50 ώρες από τον τελευταίο, μία επίδοση που αποτελεί την τέταρτη καλύτερη στην ιστορία του αγώνα.

Η νίκη αυτή φέρνει τον Έλληνα υπεραθλητή στην πρώτη θέση βαθμολογικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος ULTRA-TRIATHLON μετά από 6 αγώνες, δίνοντάς του το πλεονέκτημα για την κατάκτησή του στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, που θα γίνει τον Οκτώβριο στο Μεξικό.

Ευχόμαστε σε όλη την κοινότητά μας μια καλή και γόνιμη ακαδημαϊκή χρονιά. Καλωσορίζουμε τις/τους πρωτοετείς φοιτήτριες/ φοιτητές που επέλεξαν το Πανεπιστήμιο Πατρών για τις σπουδές τους, και τους υποσχόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εκπληρωθούν οι προσδοκίες τους και να τους προσφέρουμε την ποιοτική εκπαίδευση που έχουν ονειρευτεί.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports