Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα - "MoreA": Χαλαρώστε και αντιμετωπίστε παθήσεις που σας ταλαιπωρούν οικονομικά - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα - "MoreA": Χαλαρώστε και...

Στο πρώτο ευρωπαϊκών προδιαγραφών Κέντρου Μασάζ στη Νοτιοδυτική Ελλάδα

Ποικιλία θεραπευτικών μασάζ διαθέτει το πρώτο σύγχρονο ευρωπαϊκών προδιαγραφών Κέντρου Μασάζ «MoreA», στη Νοτιοδυτική Ελλάδα, που λειτουργεί στην Πάτρα (Tριών Ναυάρχων 10), ενώ υπάρχει η δυνατότητα ατομικών προγραμμάτων, για την αντιμετώπιση του προβλήματος που σας "βασανίζει".

Μια συνεδρία είναι αρκετή για να πείσει και τον πιο δύσπιστο για τα ευεργετικά αποτελέσματα των θεραπειών χειρομάλαξης με τη αποκλειστική χρήση ειδικών βιολογικών ελαίων, φιλικά για τον ανθρώπινο οργανισμό καθώς επίσης και ειδικές κρέμες από την Γερμανία. Το θεραπευτικό μασάζ - στοχεύει στην ταχύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος όχι μόνο τοπικά αλλά σε όλο το σώμα.

Το Κέντρο Μασάζ "MoreA», συνεργάζεται με Ιατρικά Κέντρα, Ιατρούς και Διατροφολόγους. Τον τελευταίο χρόνο τα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού κουράρουν αθλητές σωματείων της Πάτρας, ενώ πολλές θεραπευτικές μέθοδοι βρίσκουν εφαρμογή σε Άτομα με Αναπηρία.

Μάλιστα παρέχεται η δυνατότητα οι συνεδρίες να γίνουν στο προσωπικό χώρο του πελάτη (με την μεταφορά του ειδικού τραπεζιού) σε περιπτώσεις, όπου εντοπίζονται κινητικά προβλήματα.

Οι μέθοδοι του χαλαρωτικού και θεραπευτικού μασάζ, συνεχώς εξελίσσονται και γι’ αυτό το λόγο διαρκής είναι η εκπαίδευση του προσωπικού του Κέντρου Μασάζ «MoreA», με πιο πρόσφατη την παρακολούθηση σεμιναρίων στην Γερμανία, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι θεραπευτές του "Morea"

Οι θεραπευτές του "Morea"

Οι θεραπευτές του "Morea"

Κάθε συνεδρία μασάζ γίνεται στα πολυτελή κρεβάτια. Παρέχονται σεντόνια, πετσέτες μπάνιου, προσώπου, ποδιών, παντόφλες μιας χρήσεως, πιστολάκι μαλλιών, σφουγγαράκια σώματος μιας χρήσης, αφρόλουτρο και σαμπουάν για την άνεσή σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο μετά την κάθε συνεδρία (διατίθενται τζακούζι και καμπίνες ντους).

Νιώστε άνετα και αφεθείτε στη μαγεία της χαλάρωσης!

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν αναλυτικά για τις υπηρεσίες μπορούν να δουν εδώ: www.MOREA-massage.gr και στο facebook, και όσοι θέλουν να κλείσουν ραντεβού μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2610 334533.

Γιατί το μασάζ δεν είναι πολυτέλεια, είναι κάτι που οφείλουμε στον εαυτό μας!

Τηλεφωνήστε τώρα και κλείστε ραντεβού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά