Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΕΔΩ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ Η «ΔΙΚΗ ΜΑΣ» MARY KATRANTZOU ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ BURBERRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ 2018

ΕΔΩ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ Η «ΔΙΚΗ ΜΑΣ» MAR...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Καρώ και «μπαλούν» σε νέες περιπέτειες

Τα βλέμματα του fashion κόσμου μεταφέρθηκαν από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, εκεί όπου η London Fashion Week «άνοιξε» με τον ξακουστό οίκο Burberry και την Κυριακή καλωσόρισε τις άκρως χαρούμενες και φωτεινές δημιουργίες της πολυβραβευμένης ελληνοβρετανίδας «βασίλισσας των prints» Mary Katrantzou.

 

Στην πρώτη περίπτωση σηματοδοτήθηκε μια ξεκάθαρη «επιστροφή στις ρίζες» με τα διάσημα καρώ να γυρίζουν στο προσκήνιο πανηγυρικά σε κάθε δυνατή εκδοχή και με τις βρετανίδες supermodels Κέιτ Μος, Ναόμι Κάμπελ. Κάρα Ντελεβίν να βρίσκονται στο πλευρό του head designer και καλλιτεχνικού διευθυντή Nτέιβιντ Μπέιλι. Σε μπεζ, κόκκινους, πράσινους τόνους το χαρακτηριστικό Burberry tartan έντυσε πανοφώρια, κάπες, καπέλα, τσάντες κ.α. πλαισιώνοντας χρωματιστές γούνες, διάφανα αδιάβροχα, πουλόβερ κολεγίου αλλά και δαντελένιες φούστες και φορέματα. Εξω από το χώρο του σόου είχε «φουντώσει» πάντως οικολογική διαμαρτυρία υπέρ των ζώων.

 

Στην επίδειξη της Mary Katrantzou τα ξένα media διέγνωσαν παιδικότητα, χαρά, animation και lego αισθητική. Η συλλογή για την προσεχή άνοιξη και το καλοκαίρι τους θύμισε ταινία της Disney. Η ίδια η σχεδιάστρια δήλωσε παιδί των ‘80’s καθώς επανέφερε τα balloon dresses. Οι σουρωτές καταλήξεις των φορεμάτων της δεν ήταν όμως το μόνο σήμα κατατεθέν αφού παρουσίασε εκτυφλωτικά άνθινα εμπριμέ μαζί με γραφιστικά prints και πλαστικοποιημένες μονοχρωμίες. Αναπόληση και φουτουρισμός δέσποσαν στην κολεξιόν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View