Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τιμητική βράβευση για την Ε.Ε.Α. Σλήρυνσης Κατά Πλακας στα Healthcare Business Awards 2017

Τιμητική βράβευση για την Ε.Ε.Α. Σλήρυνσ...

Κατέκτησε το SILVER βραβείο

Η Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας απέσπασε το Ασημένιο βραβείο στα Healthcare Business Awards 2017, στην κατηγορία ¨Σύλλογοι Ασθενών- Δράσεις υποστήριξης/Εκπαίδευσης μελών¨ για το πρόγραμμα «Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα». Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στη Βουλιαγμένη της Αθήνας.

Ανέδειξε και επιβράβευσε την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου της Υγείας.

Το SILVER βραβείο για την ΕΕΑΣΚΠ παρέλαβε η πρόεδρος κα Μαργαρίτα Καραγιώργου και η κα Μαρίνα Ζεκάκου μέλος και αντιπρόσωπος της ΕΕΑΣΚΠ στην Ομοσπονδία ΣΚΠ.

Το πρόγραμμα με τίτλο: «Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα», υλοποιήθηκε από το Κοινωφελές Σωματείο Αρωγής και Φροντίδας Ηλικιωμένων & ΑμεΑ-ΦΡΟΝΤΙΖΩ σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ) όπου διαχειριστής Επιχορήγησης στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» ήταν το  Ίδρυμα Μποδοσάκη και στόχος του Προγράμματος ήταν η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.



Κεντρική δράση του έργου υπήρξε η λειτουργία του «Γραφείου Συνηγορίας για την Αντιμετώπιση ασθενών με ΣΚΠ» στα γραφεία της ΕΕΑΣΚΠ και σκοπός του έργου ήταν η υλοποίηση στοχευμένων δράσεων σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με σκοπό: την προάσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και ιδιαίτερα των ατόμων που βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία, τη διαμεσολάβηση σε φορείς και οργανισμούς της περιοχής με σκοπό την εξασφάλιση συνεργασίας για την υποστήριξη των ατόμων αυτών, την ευαισθητοποίηση/ενημέρωση της κοινότητας για ζητήματα που αφορούν την ασθένεια της ΣΚΠ και τα άτομα που την αντιμετωπίζουν κτλ

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή για την τιμητική διάκριση και την αναγνώριση που προσδίδουν ώθηση και δύναμη να συνεχίζεται με αισιοδοξία το εθελοντικό έργο του Σωματείου.
Επίσης ευχαριστεί πολύ τα μέλη , τους εθελοντές και τους φίλους της ΕΕΑΣΚΠ  καθώς και όλους τους συνεργάτες του προγράμματος «Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα» για τη σημαντική συμβολή τους, που οδήγησε στη σπουδαία επιτυχία του προγράμματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις