Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πελετίδης σε 8μηνήτες: "Με εσάς η πόλη μας έκανε σημαντικά πράγματα, σας ευχαριστώ" -ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πελετίδης σε 8μηνήτες: "Με εσάς η π...

Ο δήμαρχος Πατρέων με τους συμβασιούχους

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι συναντήσεις της Δημοτικής Αρχής με τους εργαζόμενους στα οκτάμηνα κοινωφελούς εργασίας, των οποίων η απασχόληση φτάνει στο τέλος της. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Πελεκούδα συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους στα κηπάρια.

Ακολούθησε στις 11.30 π.μ. συγκέντρωση των εργαζομένων από τις Διοικητικές Υπηρεσίες στους οποίους μίλησαν ο Δήμαρχος Πατρέων και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Αφού τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους στο Δήμο και στην πόλη τους διαβεβαίωσαν ότι ο Δήμος Πατρέων θα συνεχίσει να διεκδικεί, μαζί με τους εργαζόμενους και το λαό, σταθερή δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα και μισθούς που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της λαϊκής οικογένειας.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε το Κλαδικό Σωματείο των Εργαζομένων στο Δήμο το οποίο με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζόμενων στα «οκτάμηνα» πραγματοπιιεί τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη, στις 10 το πρωί, μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στα Γραφεία του ΟΑΕΔ στην Πάτρα με αίτημα την καταβολή επιδόματος ανεργίας σε όλους τους εργαζόμενους στα οκτάμηνα κοινωφελούς εργασίας που οι συμβάσεις τους έληξαν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις