Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

BIG BEN RESTAURANT: Ο ΑΚΗΣ ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΥΣ ΣΕΦ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ, ΔΙΟΝΥΣΗ ΑΛΕΡΤΑ

BIG BEN RESTAURANT: Ο ΑΚΗΣ ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ ΥΠ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Νέες γευστικές εμπειρίες στην Αγίου Νικολάου

Γευστικές ηδονές με άκρως περιζήτητες, επώνυμες υπογραφές από την άλλη εβδομάδα στην καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της πόλης, στο πολυσύχναστο «Big Ben» της Αγίου Νικολάου. Το δημοφιλές στέκι στην εμβληματική θέση- «κλειδί» του θρυλικού «Καραβίτη» ανανεώθηκε θεαματικά και καλωσορίζει δυο ονομαστούς εγχώριους σταρ των γαστριμαργικών απολαύσεων : το chef Γιάννη Κοσμαδάκη πασίγνωστο από το μενού του αγαπημένου Malconis στο Κολωνάκι και τον chef patissier Διονύση Αλέρτα με τη θητεία σε Gaspar, Ivoir, Σπονδή κ.α.

Η κίνηση της καθόδου των δυο συγκεκριμένων επαγγελματιών, αποδεικνύει την πρόθεση του γνωστού ιδιοκτήτη του «Big Ben» Ακη Καραβιώτη να προσφέρει ό,τι καλύτερο στο κοινό του, «ενισχύοντας» το status του εστιατορίου και επενδύοντας και σε πελατεία μεγαλύτερων ηλικιών που αγαπάει τα ποιοτικά πιάτα. Ερευνώντας πάντα το χάρτη της εστίασης διεθνώς και πανελλαδικά, στοχεύει να παρουσιάσει ένα κορυφαίο μενού σε κουζίνα και ζαχαροπλαστική με εγγύηση τα μενού σε επιτυχημένα μαγαζιά της Αθήνας. Oι δυο συγκεκριμένοι guest chef έχουν κερδίσει το σεβασμό του κόσμου της πρωτεύουσας και των media και θεωρούνται κορυφαίοι στο είδος τους.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ιταλοπρεπείς, πεντανόστιμες συνταγές που ασυζητητί ικανοποιούν όλα τα γούστα αλλά και ονειρεμένα γλυκίσματα- έργα τέχνης. Το  εντυπωσιακό mix & match περιβάλλον θα πλαισιώνει το τραπέζι σας με πολύ πράσινο, industrial και art deco στοιχεία, πλήρως ανακαινισμένο ενώ ολο το team της επιχείρησης είναι πανέτοιμο για υποδειγματική εξυπηρέτηση ενός εστιατορίου υψηλών παροχών.

Θυμίζουμε πως ο Ακης Καραβιώτης διευθύνει όχι μόνο το «Βig Ben» που πρωταγωνιστεί στην κεντρική Πάτρα ως all day σημείο συνάντησης αλλά και το «ναό» του νεανικού clubbing " Navona Club di Oggi", στη Γεροκωστοπούλου που συγκεντρώνει όλη τη «χρυσή» νεολαία της πόλης αλλά και επώνυμους από την Αθήνα και όλη την ελληνική επικράτεια. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο εγχείρημα απογείωσης του ουρανίσκου  και… εννοείται θα είμαστε εκεί!

 

 

* Εναρξη Παρασκευή 22 Σεπτεμβριου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View