Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα… «στήνουν» σε αυτοσχέδιους αγώνες σε δρόμους της Πάτρας- Νέο περιστατικό το βράδυ της Πέμπτης

Τα… «στήνουν» σε αυτοσχέδιους αγώνες σε ...

Τα βράδια οι δρόμοι γίνονται πίστες

23:15 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του thebest.gr κι άλλο περιστατικό με αυτοσχέδιους αγώνες μεταξύ μηχανών σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ειρήνης και Φιλίας. Για το θέμα ενημερώθηκε από συμπολίτες η τοπική Αστυνομία η οποία και επιλήφθηκε του ζητήματος.

 

20:40 Σε πίστες αγώνων μετατρέπουν δρόμους της Πάτρας νεαροί ο οποίοι προβαίνουν σε επίδειξη της ιπποδύναμης των Ι.Χ. ή των μηχανών τους θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια ανυποψίαστων περαστικών και των υπόλοιπων οδηγών. Σύμφωνα με πληροφορίες thebest.gr, αρκετά βράδια οι ερασιτέχνες «πιλότοι» δίνουν ραντεβού σε σημεία που ενδείκνυνται και καταφεύγουν σε αυτοσχέδιους αγώνες.

Πιο συχνές καθώς είναι και πιο εύκολες, είναι τελευταία οι «κόντες» με μηχανές ενώ δεν λείπουν και με διάφορα «φτιαγμένα» αυτοκίνητα, που εκτός ότι κάνουν πολύ θόρυβο, αναστατώνοντας όσους προσπαθούν να ηρεμήσουν, αναπτύσσουν και μεγάλες ταχύτητες σε μικρή απόσταση. Τα παράπονα, τόσο των μόνιμων κατοίκων, όσο και των διερχόμενων από τα σημεία όπου γίνονται οι αυτοσχέδιοι αγώνες είναι έντονα, ενώ αρκετές είναι και οι κρούσεις που γίνονται στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες η τοπική ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε για τέτοιους είδους αγώνες με μηχανές στην Ελευθερίου Βενιζέλου όπου κι έσπευσαν δυνάμεις για να επιληφθούν του θέματος. Η Βενιζέλου είναι ένας από τους βασικούς δρόμους που χρησιμοποιούνται ως πίστες. Πρόκειται για έναν πολυσύχναστο δρόμο και, όπως λένε οι κάτοικοι αλλά και οι δεκάδες συμπολίτες που τρέχουν στα πεζοδρόμια ή βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους, από καθαρή τύχη δεν είχαμε μέχρι σήμερα κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Τα ραντεβού επίσης δίνονται στην Ακτή Δυμαίων, στην Γλαύκου, στην Περιμετρική της Πάτρας καθώς και σε άλλα σημεία της πόλης. Οι συμμετέχοντες αποφεύγουν να στήνουν τους «αγώνες» πολλές φορές στην ίδια περιοχή καθώς γνωρίζουν ότι είναι ενήμερη η Αστυνομία και φοβούνται τα μπλεξίματα.

Εκείνο που ζητούν οι συμπολίτες είναι να ενταθούν οι προληπτικές περιπολίες των αστυνομικών οργάνων και όπως κριθεί χρήσιμο να υπάρξουν προσαγωγές για επικίνδυνη οδήγηση ώστε να αποθαρρυνθούν οι νεαροί να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους κόντρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις