Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Μπουμπούκι» 30χρονος στην Πάτρα – Έκλεβε πεζούς και αποπειράθηκε με την απειλή όπλου να ληστέψει περίπτερο

«Μπουμπούκι» 30χρονος στην Πάτρα – Έκλεβ...

Εξιχνιάστηκαν μια ληστεία και εννέα κλοπές

Εννέα κλοπές σε πεζούς και μια απόπειρα ληστείας είχε στο ενεργητικό του ένας 30χρονος στην Πάτρα, από τον Ιούνιο μέχρι και χθες που συνελήφθη. Οι άνδρες της Ασφάλειας Πάτρας τον εντόπισαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν.

Σε ανακοίνωσή τη η Αστυνομία αναφέρει:

«Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 30χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστειών και κλοπών.

Ειδικότερα, ο δράστης χθες το πρωί, στην Πάτρα, οδηγώντας κλεμμένη μοτοσικλέτα, προσέγγισε μια ηλικιωμένη που κινούνταν πεζή και της αφαίρεσε,  με την άσκηση σωματικής βίας, την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των (370) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και διάφορα προσωπικά της έγγραφα

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ταυτοποίησαν τα στοιχεία του δράστη, ενώ αργότερα την ίδια ημέρα τον εντόπισαν στην οικία του και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 30χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (13) κινητά τηλέφωνα, ένα τάμπλετ, ένα μαχαίρι και δύο πορτοφόλια.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης, με την ίδια μεθοδολογία από τις 10-6-2017 μέχρι και τις 12-9-2017, στην Πάτρα, διέπραξε ακόμη εννέα κλοπές σε βάρος πεζών, αφαιρώντας τσάντες και πορτοφόλια.

Επιπλέον, ο 30χρονος στις 18-8-2017, στην Πάτρα, μετέβη σε περίπτερο, όπου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με καπέλο τύπου τζοκεϋ και γυαλιά ηλίου, αποπειράθηκε με την απειλή όπλου να ληστέψει την ιδιοκτήτρια.

Σημειώνεται ότι, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη μοτοσικλέτα που είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης για τη ληστεία, αλλά και ακόμη μια που είχε αφαιρέσει πριν από ένα μήνα περίπου και τις απέδωσαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις