Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έκλεισε το Igloo στην Κορίνθου - Μπήκε ένδειξη ότι πωλείται η επιχείρηση

Πάτρα: Έκλεισε το Igloo στην Κορίνθου - ...

Ήταν από τα μαγαζιά με ποιοτικά είδη τυρόπιτας, κρουασάν, κ.α.

Ήταν από τα μαγαζιά που χρόνια τώρα πρόσφερε στους Πατρινούς κάθε πρωί είδη όπως τυρόπιτες, κρουασάν, ατομική πίτσα με ωραία, μαλακή ζύμη ενώ φημισμένη ήταν η τυρόπιτα κουρού και το καλτσόνε του. Όλοι θεώρησαν ότι το συγκεκριμένο μαγαζί στην συμβολή της Κορίνθου με την Φιλοποίμενος απλώς είχε κλείσει για λίγες μέρες τον Δεκαπενταύγουστο, κάτι που συνηθιζόταν στο παρελθόν.

Ωστόσο με το μπήκε ο Σεπτέμβρης οι πελάτες του μαγαζιού (υπήρχαν πολλοί και σταθεροί πελάτες που λάτρευαν τα κρουασάν, τα burger με μπιφτέκι και τις τυρόπιτες του) και οι διερχόμενοι είδαν να έχει μπει στην κλειστή βιτρίνα του, μία λιτή ανακοίνωση όπου οι υπεύθυνες του καταστήματος ευχαριστούσαν τον κόσμο για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια ενώ επίσης εύχονταν «υγεία και δύναμη σε όλους μας». Στην βιτρίνα έχει επίσης τοποθετηθεί η ένδειξη ότι πωλείται η επιχείρηση.

Το μαγαζί εστίασης Igloo λοιπόν με μία μακρά πορεία στην Πάτρα μας αποχαιρέτισε σκορπώντας λύπη και απογοήτευση καθώς οι δύο υπεύθυνες του πραγματικά προσπαθούσαν παρά την κρίση που έχει χτυπήσει εδώ και 7 χρόνια την κοινωνία μας, να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις τους ενώ συνάμα η ποιότητα των προσφερομένων ειδών ήταν υψηλή. Στο Igloo μπορούσες να φας τυρόπιτα με 1 ευρώ ενώ το ακριβότερο είδος κόστιζε 1,90 ευρώ.

Η μία από τις κοπέλες η Βάσω είχε ξεκινήσει την πορεία της από το πρώτο Igloo στην Αγ. Νικολάου (ήταν λίγο πιο κάτω από την Μαιζώνος) στην Πάτρα. Επίσης και οι δύο κοπέλες είχαν δουλέψει και στο La Franderie με πολύ ποιοτικά είδη τυρόπιτας που λειτουργούσε παλιότερα δίπλα από το σημερινό Igloo στην Κορίνθου.

Σε κάθε περίπτωση το κλείσιμο ενός τέτοιου καταστήματος είναι απώλεια για την Πάτρα. Πιθανόν ένας νέος επιχειρηματίας να αναλάβει την επιχείρηση στο μέλλον ώστε το μαγαζί να ξανανοίξει και να λειτουργήσει και πάλι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις