Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δεν έγιναν και σήμερα πλειστηριασμοί – Συγκέντρωση πολιτών έξω από τα Δικαστήρια – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δεν έγιναν και σήμερα πλειστηριασ...

Καλούν τους συμβολαιογράφους να μην συμμετάσχουν στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Σε συγκέντρωση έξω από το από Ειρηνοδικείο της Πάτρας στην οδό Μαιζώνος προχώρησαν αργά το μεσημέρι της Τετάρτης πολίτες και συλλογικότητες, για την αποτροπή της διενέργειας πλειστηριασμών.  Για μια ακόμα Τετάρτη δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός ακινήτων καθώς λόγω της συγκέντρωσης, πέρασαν απ' έξω 2-3 συμβολαιογράφοι, αλλά δεν μπήκαν μέσα.

Παρούσα όπως κάθε Τετάρτη και η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Ολοι μαζί για την Πάτρα" Βίβιαν Σαμούρη.

Στο μεταξύ επιστολή προς τον Σύλλογο Συμβολαιογράφων Αχαΐας απέστειλε η Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών (Κ.Υ.Κ.Α.), σχετικά με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, όπου τους καλεί να μην συμμετάσχουν στη διαδικασία.

«Καλούμε τους Συμβολαιογράφους του νομού Αχαΐας να κάνουν πίσω από τη διαδικασία των ηλεκτρονιικών πλειστηριασμών γιατί η χώρα βρίσκεται υπό μνημονιακή Κατοχή και όσα γίνονται είναι παράνομα και αντισυνταγματικά και θα φέρουν και οι ίδιοι ευθύνες και μάλιστα εν γνώσει τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή, στην οποία τονίζονται και τα εξής: .

«Οι συμβολαιογράφοι θα βρεθούν απέναντι στο λαό -χάρη σε ένα μικρό σχετικά ποσοστό συναδέλφων τους - αν επιτρέψουν ή προχωρήσουν στη διεξαγωγή και των ηλεκτρ. Πλειστηριασμών. Έναν λαό που έχει την υποχρέωση και το δικαίωμα να παλέψει για να υπερασπιστή αυτό που του ανήκει (δεν θα μείνει απαθής εσαεί).»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις