Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην Πάτρα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Αγγελίδης για την παρουσίαση του βιβλίου του «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου»

Στην Πάτρα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος...

Στις 23 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Παμμικρασιατικού

Το βιβλίο του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Αγγελίδη «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου» παρουσιάζεται στην Πάτρα, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, στο Σπίτι Πολιτισμού, του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων, Φωκαίας 26, στα Προσφυγικά, στις 19:00. Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν πολλοί φίλαθλοι, καθώς θα παρουσιαστούν ενδιαφέρονται στοιχεία για τον ιστορικό σύλλογο και γενικότερα την ιστορία του ποδοσφαίρου.

Το βιβλίο βασίζεται σε έρευνα του δημοσιογράφου , ο οποίος θα παρουσιάσει στοιχεία για ομάδες με την ονομασία ΑΕΚ ή με σήμα τον δικέφαλο αετό σε όλο τον κόσμο.

Δυσεύρετα αρχεία εφημερίδων από το 1924 και αφηγήσεις παλιών, φέρνουν στο φως στοιχεία άγνωστα μέχρι σήμερα… Η επίμονη έρευνα που κράτησε πέντε ολόκληρα χρόνια ταξιδεύει τους αναγνώστες σε κάθε σημείο του πλανήτη, μέχρι την Ινδία και τον Παναμά, όπου και εκεί υπάρχουν… η ΑΕΚ και ο δικέφαλος.

Στην Ελλάδα και την Κύπρο, κάθε περιοχή έχει τη δική της εκπρόσωπο, η καταγραφή της οποίας γίνεται με έναν ξεχωριστό τρόπο αφήγησης της ιστορίας του κάθε τόπου. Συνολικά έχουν καταγραφεί 302 (!) σωματεία σε όλο τον κόσμο από τα τέλη του προπερασμένου αιώνα.

Οι φίλοι της ΑΕΚ, αλλά και οι λάτρεις της ιστορίας, του πολιτισμού και του αθλητισμού γνωρίζουν, μέσα από το βιβλίο αυτό, νέα άγνωστα στοιχεία για τόπους και ομάδες που έχουν κάτι να πουν για την ΑΕΚ και τον δικέφαλο αετό. Η όλη δουλειά περικλείεται σε 60.000 λέξεις και πάνω από 1.000 ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports