Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο , κι αυτοί κρυφό καμάρι»… - Η ΚΝΕ ΑΕΙ για την αντιγραφή των 106 φοιτητών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας

«Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο , κι αυτοί κρ...

Πανελλήνια διάσταση

«Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο , κι αυτοί κρυφό καμάρι»…! Είναι τουλάχιστον προκλητική η στάση των παρατάξεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ , που αξιοποιώντας τη μαζική αντιγραφή 106 φοιτητών του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, προσπαθούν να παρουσιαστούν ως υπερασπιστές του δικαιώματος στη μόρφωση" αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΝΕ ΑΕΙ για την υπόθεση της αντογραφής 106 μαθητών και συνεχίζει:

"Θυμίζουμε ότι είναι οι ίδιες δυνάμεις που εδώ και χρόνια στηρίζουν την πολιτική στην παιδεία, η οποία έχει τσακίσει το δικαίωμα στην εκπαίδευση για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών. Είναι οι ίδιοι που εκμεταλλεύονται τις συνέπειες αυτής της πολιτικής ώστε να στήνουν μηχανισμούς εκμετάλλευσης και ρουσφετιών, για να σπέρνουν υποταγή και συμβιβασμό.

Εξίσου προκλητική είναι η στάση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στα ήδη διαλυμένα μορφωτικά δικαιώματα της νεολαίας , με τα νέα νομοσχέδια για την παιδεία. Χιλιάδες φοιτητές και σπουδαστές δίνουν με ψηλά το κεφάλι τον αγώνα της μόρφωσης και των σπουδών, μεγάλο κομμάτι τους ταυτόχρονα δουλεύει για να ολοκληρώσει τις σπουδές του. Να βάλουν στην άκρη τέτοιες μεθόδους συνδιαλλαγής που χρησιμοποιούν οι παρατάξεις ΔΑΠ και ΠΑΣΠ για να τους κρατούν με σκυμμένο κεφάλι , αλλά και όσους ψάχνουν αφορμή από τέτοια περιστατικά , με στόχο το χτύπημα της οργανωμένης πάλης. Να δυναμώσουν τον αγώνα τους για ολοκληρωμένη μόρφωση, δωρεάν σπουδές, δουλειά με δικαιώματα".

ΤΟΜΕΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις