Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Έφτασε η ώρα! Το αναλυτικό πρόγραμμα του 9oυ PICK-Λουξ Cola Plus 'n Light

Πάτρα: Έφτασε η ώρα! Το αναλυτικό  πρόγρ...

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Πάτρας

Μόλις τρεις μέρες μας χωρίζουν από την μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου οι κεντρικοί δρόμοι της Πάτρας θα πάρουν «φωτιά» από τα καρτ και τις παράλληλες δράσεις που θα ανεβάσουν στα ύψη την αδρεναλίνη. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι διοργανωτές έχουν φροντίσει έτσι ώστε όλοι όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες είτε από κοντά, είτε από την τηλεόραση να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Οι παράλληλες δράσεις του διημέρου θα διατηρήσουν την αδρεναλίνη στα ύψη και για αυτό το λόγο θα δώσουν το παρών οι κορυφαίοι στο είδος τους.

Το 9ο PICK – Λουξ Cola Plus ‘n Light θα «ζωντανέψει» το κέντρο της πόλης, διαμορφώνοντας ένα θετικό κλίμα με πολλαπλά αναπτυξιακά και οικονομικά οφέλη για την τοπική κοινωνία. Άλλωστε, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, οι διοργανωτές έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην τουριστική ανάδειξη του PICK.

Πλέον το Διεθνές Σιρκουί Καρτ αποτελεί διοργάνωση - σταθμό για την Πάτρα, αλλά και μέρος της στρατηγικής για την ανάπτυξη και το μέλλον της ευρύτερης περιοχής.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου με τους αγώνες και τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports