Τα ζώδια σήμερα 13 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Ζώδια

13/09/2017 09:55

Μοιραστείτε το άρθρο:


Τα ζώδια σήμερα 13 Σεπτεμβρίου Ζώδια
 

Κριός

Αρκετά απαιτητικό το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που θα λειτουργεί για δυο ακόμα μέρες, πιέζει την καθημερινότητά σας, ενώ ίσως φέρνει εμπόδια και υποχρεώσεις στη δουλειά αλλά και γύρω από θέματα υγείας – φροντίστε καλύτερα τη διατροφή σας. Επίσης καθυστερήσεις, εμπόδια ή απαιτήσεις σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών. Σκληροί δάσκαλοι ή δικηγόροι/νομικοί.

Ταύρος

Εμπόδια και απορριπτικές ή ψυχρές συμπεριφορές φέρνει για ακόμα δυο μέρες το δύστροπο τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, ενώ ίσως πρέπει να αποδεχθείτε ορισμένους περιορισμούς. Επίσης η όψη αυτή αυξάνει τις οικονομικές πιέσεις, ίσως πρέπει να στηρίξετε άλλους, ενώ φέρνει αρκετές υποχρεώσεις σε σχέση με παιδιά και με επιχειρηματικά και δημιουργικά project.

Δίδυμοι

Σας προσγειώνει στην πραγματικότητα αυτές τις μέρες το δύσκολο τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, το οποίο για δυο ακόμα μέρες φέρνει εμπόδια, υποχρεώσεις και καθυστερήσεις ή πιέσεις, κυρίως σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, σχέσεις, συνεργασίες. Νιώθετε να κρίνεστε αυστηρά. Αναλάβετε ευθύνες, ωριμάστε συναισθηματικά και πρακτικά. Σας κάνει σαφείς κάποιες ελλείψεις και αμέλειές σας.

Καρκίνος

Δύσκολη για την επικοινωνία και τις μετακινήσεις η όψη τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου που θα λειτουργεί για ακόμα δυο μέρες, ενώ ίσως λέγονται σκληρά λόγια και κριτικές. Φανείτε πιο προσεκτικοί με όσα λέτε. Κάνει πιεστική τη καθημερινότητά σας, με αρκετές υποχρεώσεις, ενώ και στο χώρο δουλειάς είναι απαιτητικά τα πράγματα. Αποφύγετε διατροφικές ατασθαλίες.

Λέων

Πιέζει τα οικονομικά και τα ερωτικά σας η δύσκολη όψη τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου που θα λειτουργεί ακόμα δυο μέρες, ενώ ίσως παρουσιάζονται αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις ή καθυστερήσεις. Αίσθημα ανασφάλειας πιθανό. Σκληρές ή απορριπτικές συμπεριφορές στα αισθηματικά αλλά και στις σχέσεις με τα παιδιά. Μειώνει ή δοκιμάζει τη χαρά και τη δημιουργικότητα.

Παρθένος

Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει δυσμενή όψη με τον σκληρό Κρόνο η οποία αυτές τις μέρες φέρνει προσωπικές και συναισθηματικές πιέσεις και αυξημένες υποχρεώσεις, ενώ νιώθετε να απαιτούνται πολλά από εσάς, για δυο ακόμα μέρες. Αυστηρές κριτικές, ίσως αίσθημα απόρριψης. Ζητά ωρίμανση ψυχολογική. Καθυστερήσεις, εμπόδια, υποχρεώσεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα.

Ζυγός

Δεν είναι εύκολη για την ψυχολογία σας η επιρροή του δυσμενούς τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου που θα λειτουργεί για δυο ακόμα μέρες, η οποία είτε φέρνει θέματα απ’ το παρελθόν που πρέπει να λυθούν, ή κλείνετε με δυσκολία κάποια ζητήματα και κύκλους. Παρασκήνια. Εμπόδια και καθυστερήσεις σε επικοινωνία και μετακινήσεις, σκληρά λόγια. Δοκιμασίες με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Σκορπιός

Πίεση οικονομική θα προκαλεί για δυο ακόμα μέρες το δυσμενές τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, το οποίο αυξάνει τις οικονομικές υποχρεώσεις και ίσως μειώνει τα έσοδα. Δοκιμάζει το αίσθημα της αξίας και αυτοεκτίμησής σας. Πιθανόν να φέρνει εμπόδια σε σχέδια. Δυσκολία στη δικτύωση, δοκιμασίες μέσα σε ομάδες, στο διαδίκτυο και με φίλους ή γνωστούς.

Τοξότης

Άμεσα σάς επηρεάζει το δυσμενές τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου για δυο ακόμα μέρες, το οποίο φαίνεται να σας κρίνει αυστηρά και να απαιτεί πολλά από εσάς. Φανείτε υπεύθυνοι, ο Κρόνος ζητά να ωριμάσετε και να προσγειωθείτε. Πιθανές κριτικές ή σκληρές συμπεριφορές από άτομα εξουσίας, ενώ νιώθετε να κρίνεστε και κοινωνικά. Αυξημένες υποχρεώσεις.

Αιγόκερως

Πρέπει να πληρωθούν κάποια καρμικά χρέη, σε πρακτικό ή ψυχολογικό επίπεδο, φαίνεται να λέει το δυσμενές τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που θα λειτουργεί για δυο ακόμα μέρες, το οποίο επίσης κάνει τη συνείδησή σας αρκετή αυστηρή απέναντί σας. Μια όψη που φέρνει εμπόδια ή καθυστερήσεις σε θέματα ταξιδιών, νομικών και σπουδών. Αίσθημα ματαιότητας.

Υδροχόος

Για δυο ακόμα μέρες που θα λειτουργεί το δυσμενές τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι πιθανό να εμποδίζονται ή να καθυστερούν σχέδιά σας – πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Μια όψη που φέρνει και πιέσεις σε οικονομικά θέματα, ενώ και στα ερωτικά ίσως υπάρχει ψυχρότητα. Προσοχή σε κριτικές και δοκιμασίες σε φιλίες και μέσα σε ομάδες και διαδίκτυο.

Ιχθύες

Η αυστηρότητα του Κρόνου γίνεται εμφανής για δυο ακόμα μέρες με το σκληρό τετράγωνό του με τον Ήλιο, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν απαιτητικά. Μια όψη που δοκιμάζει δεσμούς και συνεργασίες, αλλά και το κοινωνικό σας όνομα – χρειάζεται περισσότερη ωριμότητα και υπευθυνότητα. Επαγγελματικές πιέσεις. Πολλές υποχρεώσεις. Κάνει σαφή κάποια λάθη σας.

πηγή: protothema.gr

 

Το thebest.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Δημοσιεύτηκε: 13/09/2017 09:55

Τυπώθηκε: 23/09/2017 18:38

Από: www.thebest.gr/news/index/viewStory/456311

thebest.gr © 2017


κλείσιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γέμισε ποδήλατα, πεζούς, χορούς και τραγούδια το κέντρο της Πάτρας στη γιορτή της Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο- Άνοιξαν οι δρόμοι- ΦΩΤΟ Γέμισε ποδήλατα, πεζούς, χορούς και τραγούδια το κέντρο της Πάτρας στη γιορτή της Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο- Άνοιξαν οι δρόμοι- ΦΩΤΟ
Το παλιό αρχοντικό της Πάτρας που γίνεται "σπίτι" μικρών και μεγάλων - Μπήκαμε στο Κέντρο Στήριξης από τα Παιδικά Χωριά SOS - Πώς θα λειτουργεί - ΦΩΤΟ Το παλιό αρχοντικό της Πάτρας που γίνεται "σπίτι" μικρών και μεγάλων - Μπήκαμε στο Κέντρο Στήριξης από τα Παιδικά Χωριά SOS - Πώς θα λειτουργεί - ΦΩΤΟ
Ξεσηκώνει τα βόρεια προάστια η γνωστή μαγείρισσα της τηλεόρασης για το πάρκινγκ! Ξεσηκώνει τα βόρεια προάστια η γνωστή μαγείρισσα της τηλεόρασης για το πάρκινγκ!
Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου
Ο καφενές του Κόττα στην Πάτρα- Τα μεγαλεία της δεκαετίας του '80 με τις λιμουζίνες στην φτωχογειτονιά Ο καφενές του Κόττα στην Πάτρα- Τα μεγαλεία της δεκαετίας του '80 με τις λιμουζίνες στην φτωχογειτονιά
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το δυστύχημα που προκάλεσε ο γιος του Mr Jumbo- Έτρεχε με 320 χιλιόμετρα την ώρα Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το δυστύχημα που προκάλεσε ο γιος του Mr Jumbo- Έτρεχε με 320 χιλιόμετρα την ώρα
Αποκαλύφθηκε ο νεαρός παρουσιαστής που θα είναι δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Αποκαλύφθηκε ο νεαρός παρουσιαστής που θα είναι δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των πορτοφολάδων του μετρό – Δείτε και βίντεο με τον τρόπο που δρούσαν Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των πορτοφολάδων του μετρό – Δείτε και βίντεο με τον τρόπο που δρούσαν
Πάτρα: Σκύλος δάγκωσε 18χρονο στο Μιντιλόγλι Πάτρα: Σκύλος δάγκωσε 18χρονο στο Μιντιλόγλι
Πάτρα: Αποπειράθηκε να τον κλέψει και τον… «συνέλαβε» Πάτρα: Αποπειράθηκε να τον κλέψει και τον… «συνέλαβε»