Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μεσολόγγι: Δεύτερος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου της Λιμνοθάλασσας

Μεσολόγγι: Δεύτερος Ημιμαραθώνιος Αγώνας...

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Ο Σύλλογος Δρομέων της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προκηρύσσουν τον 2ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου της Λιμνοθάλασσας της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, 21.097 μέτρων, τον Αγώνα 5 χλμ. τρεξίματος και δυναμικού βαδίσματος, καθώς και τον Αγώνα 1.000 μ. για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Ο Αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και είναι αφιερωμένος στην μνήμη του μεγαλύτερου Μεσολογγίτη αθλητή μεγάλων αποστάσεων, Μαραθωνοδρόμου και Βαλκανιονίκη ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΖΟΠΟΥΛΟΥ.

Ημερομηνία διεξαγωγής

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Κόστος συμμετοχής

Ημιμαραθώνιος 10€ με τεχνικό t-shirt

Δωρεάν αγώνας 5 χλμ

Δωρεάν παιδικός αγώνας 1000 μέτρων

Μεταφορά δρομέων

Όσοι αθλητές συμμετάσχουν τόσο στον αγώνα των 5 χλμ. όσο και στον Ημιμαραθώνιο και χρησιμοποιήσουν τα μέσα μεταφοράς του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας θα τύχουν έκπτωσης 50% στο εισιτήριο για την μεταφορά τους στο Μεσολόγγι και την επιστροφή τους στον τόπο προορισμού τους.

Κληρώσεις

Ακόμη θα κληρωθούν 4 ζεύγη αθλητικά παπούτσια στους συμμετέχοντες των αγώνων των 5χλμ. και του ημιμαραθωνίου δρόμου, προσφορά της εταιρίας Saucony. Συγκεκριμένα θα κληρωθούν δυο ζευγάρια αθλητικά παπούτσια για τους συμμετέχοντες στον αγώνα των 5 χλμ. και δύο ζευγάρια αθλητικά παπούτσια για τους συμμετέχοντες του ημιμαραθωνίου δρόμου.

Μήνυμα: «Στις 15 Οκτωβρίου, όλοι μαζί ξανατρέχουμε στη Λιμνοθάλασσα!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports