Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Στα προημιτελικά του Πανευρωπαϊκού ως πρώτη η Εθνική Εφήβων

Πόλο: Στα προημιτελικά του Πανευρωπαϊκού...

Η Εθνική επικράτησε με 9-7 και της Τουρκίας

Την πρώτη θέση στον όμιλό της κατέκτησε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων. Η Εθνική κέρδισε σήμερα (12/9) την Τουρκία με 9-7 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στην Μάλτα.

Ήταν η τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια (είχαν προηγηθεί οι επιτυχίες απέναντι στην Σλοβακία με 11-10 και την Ρωσία με 9-7), που οδηγεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην τελική οκτάδα της διοργάνωσης, δημιουργώντας προσδοκίες για την συμμετοχή στην τετράδα στο κρίσιμο χιαστί παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα που πιθανότατα θα είναι η Ουγγαρία ή το Μαυροβούνιο ή σε εξαιρετικά απίθανη περίπτωση η Κροατία (όλα θα κριθούν στον σημερινό απογευματινό αγώνα που θα γίνει ανάμεσα στην Ουγγαρία και το Μαυροβούνιο.

Εάν οι Ούγγροι κερδίσουν ή αναδειχθούν ισόπαλοι θα είναι αυτοί οι αντίπαλοί μας στα προημιτελικά, εάν κερδίσουν οι Μαυροβούνιοι θα παίξουμε μαζί τους την Πέμπτη, ενώ στην απίθανη περίπτωση που οι Ούγγροι κερδίσουν με περισσότερα από 10 γκολ διαφορά τους Μαυροβούνιους, τότε την Πέμπτη στα προημιτελικά θα αγωνιστούμε απέναντι στους Κροάτες).

Το παιχνίδι της Πέμπτης (14/9) θα πραγματοποιηθεί στις 13.00 ώρα Ελλάδας.

Στην σημερινή (12/9) συνάντηση απέναντι στους Τούρκους η ελληνική ομάδα ήταν πολύ καλή και κυριάρχησε στο παιχνίδι, με εξαίρεση το πρώτο οκτάλεπτο που ήταν αρνητικό για τα παιδιά του Δημήτρη Κραβαρίτη. Οι Τούρκοι προηγήθηκαν με 2-1, αλλά η συνέχεια ήταν ελληνική!

Οι παίκτες μας γύρισαν γρήγορα το σκορ, προηγήθηκαν με 5-2,7-4,9-5 και τελικά επικράτησαν με 9-7.

Σκόραραν 8 Έλληνες δείχνοντας μια πολυφωνία στην επίθεση. Τα τέρματα πέτυχαν ο Παπανικολάου 2 και απο 1 οι Κουλούρης , Δήμου, Τσιστράκης , Καλογερόπουλος , Γραμματικός , Πάτερος και Περόπουλος . Αγωνίστηκαν ακόμη οι Μανθογιάννης, Αλαμάνος, Κουρούβανης, Γωνιωτάκης και Πιόβαν.

Τα οκτάλεπτα ήταν: 1-2,2-0,4-3,2-2.

Στον άλλο αγώνα του 4ου ομίλου η Ρωσία νίκησε με 10-7 την Σλοβακία και κατέκτησε την 2η θέση.

Η βαθμολογία του ομίλου διαμορφώθηκε ως εξής:

Ελλάδα 9, Ρωσία 6, Τουρκία 3 και Σλοβακία 0.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Δύο στα δύο για την Εθνική εφήβων στο Πανευρωπαϊκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports