Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επιστρέφει η "βασίλισσα" της μεσημεριανής ζώνης Ελένη Μενεγάκη στους δέκτες μας

Επιστρέφει η "βασίλισσα" της μ...

Στις 2 Οκτωβρίου 2017 η πρεμιέρα της "νέας Ελένης"

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη για την πρεμιέρα της εκπομπής της «Ελένη» για τη νέα χειμερινή σαιζόν. Όπως δείχνει και το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ που ήδη άρχισε να παίζεται στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει δριμύτερη και η εκπομπή της θα βγει στον αέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, σε περίπου δηλαδή 3 εβδομάδες.

Η ξανθιά παρουσιάστρια με την πολύχρονη πορεία στις εκπομπές ψυχαγωγικού χαρακτήρα, ήδη από τις αρχές του Σεπτέμβρη, έχει γυρίσει κανονικά στη δουλειά της στον Alpha και ετοιμάζει με τους συνεργάτες της, τις πρώτες εκπομπές που θα βγουν στον αέρα live όπως πάντα την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

«Η νέα Ελένη έρχεται»: αυτή είναι η φράση που σηματοδοτεί την επιστροφή της παρουσιάστριας στις οθόνες μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Στην επίσημη σελίδα της Ελένης Μενεγάκη στο Facebook δημοσιεύτηκε και φωτογραφία που δίνει μια πρώτη γεύση από το νέο στούντιο της εκπομπής της.

Η ίδια ποζάρει με τους τεχνικούς και δείχνει ότι βρίσκεται στις επάλξεις για την έναρξη της σεζόν, έχοντας την επιμέλεια κάθε λεπτομέρειας που αφορά την εκπομπή της.

Όσο για το τηλεοπτικό τρέιλερ που προαναγγέλλει την επιστροφή της μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, περιλαμβάνει και μία έκπληξη, δεν εμφανίζεται καθόλου η Ελένη Μενεγάκη αλλά αντίθετα εμφανίζεται μόνο ο Χρήστος Φερεντίνος!

H Ελένη Μενεγάκη όπως αναφέρει το σάιτ bovary.gr, κάνει τηλεοπτικό comeback με ανανεωμένο concept και φρέσκιες ιδέες και η φωτογράφισή της για τη νέα σεζόν έχει την υπογραφή του Γιώργου Καπλανίδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight