Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας επισκέφθηκε τις καλλιέργειες νέων αγροτών της Ηλείας-ΦΩΤΟ

Δυτ. Ελλάδα: Ο Περιφερειάρχης Απόστολος ...

Το πρωί της Τρίτης

Κοντά στους νέους αγρότες της Ηλείας που μέσω ΕΣΠΑ χρηματοδοτήθηκαν και έχουν ξεκινήσει καλλιέργειες, βρέθηκε σήμερα από το πρωϊ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, τον περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Αρβανιτάκη, τον Γενικό Διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης  Σταύρο Βέρρα και το στέλεχος της Διαχειριστικής Αρχής Θανάση Πετρόπουλο, ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε μαζί τους στο Καπελέτο και συζήτησε για την νέα προοπτική που δημιούργησαν στην ζωή τους με την απόφαση να ενταχθούν σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Βαδίζοντας στους δρόμους του ΕΣΠΑ, στον πρωτογενή τομέα, ο Απόστολος Κατσιφάρας επισκέφθηκε τις καλλιέργειες, δοκίμασε προϊόντα και άκουσε από τους νέους που αποφάσισαν να μείνουν στον τόπο τους και να δουλέψουν την γη τους, πόσο σημαντική αποδείχθηκε η χρηματοδότηση που πήραν.

Στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε το  τυροκομείο Γιάννη Λιανάκη και ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του , που επίσης χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ (της προηγούμενης περιόδου 2007-2014).

«Τα χρηματοδοτικά προγράμματα αποδεικνύονται το πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των ανθρώπων του πρωτογενή τομέα, που μπορούν να συνδράμουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας», σημείωσε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Απόστολος Κατσιφάρας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις