Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Τριχόπτωση και Ψυχολογία: Κι όμως συνδέονται!

Τριχόπτωση και Ψυχολογία: Κι όμως συνδέονται!

Η λύση ακούει στο όνομα Advanced FUΕ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που οι περισσότεροι – αν όχι όλοι – επιστρέφουν στον εργασιακό χώρο και στις καθημερινές υποχρεώσεις, σημάνοντας έτσι το τέλος του καλοκαιριού. Ενώ θεωρητικά η επιστροφή αυτή θα έπρεπε να μας βρίσκει ξεκούραστους, γεμάτους ενέργεια και αισιοδοξία, αρκεί μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές για να μας υπενθυμίσει το πρόβλημα της τριχόπτωσης και να επαναφέρει το αίσθημα ανησυχίας για την εικόνα μας.

Ως γνωστόν, ψυχολογικές και ορμονικές διαταραχές μπορεί να προκαλέσουν σημαντική πτώση του τριχωτού της κεφαλής. Τι γίνεται όμως όταν η Ανδρογενετικού τύπου τριχόπτωση έχει τόσο σοβαρές ψυχολογικές επιπτώσεις στην αυτοπεποίθηση του ατόμου ώστε να πυροδοτεί εκείνη το αίσθημα άγχους και κατάθλιψης;

Η λύση ακούει στο όνομα Advanced FUΕ, η πλέον σύγχρονη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που έχει να επιδείξει σήμερα η Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική και εγγυάται απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, εφ’ όρου ζωής. Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics με εμπειρία περισσότερων από 6.000 επεμβάσεων μεταμόσχευσης μαλλιών με τη τεχνική της Advanced FUΕ, βάζει στο μικροσκόπιο τη μέθοδο που τονώνει τη ψυχολογία.

“Η τρίχα ακολουθεί ένα προγραμματισμένο κύκλο ζωής με τελικό στάδιο την πτώση της. Σε φυσιολογικά επίπεδα ο άνθρωπος χάνει κατά μέσο όρο 100 τρίχες την ημέρα. Ωστόσο, πλήθος γενετικών και περιβαλλοντικών παραγόντων μπορεί να επηρεάσει τη πορεία ζωής της τρίχας, επιταχύνοντας τον ρυθμό της τριχόπτωσης. Η Ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία αποτελεί τη πιο ευρεία μορφή τριχόπτωσης. Επηρεάζει και τα δύο φύλα και συνήθως εμφανίζεται με προοδευτική αλλαγή της ποιότητας και ποσότητας των τριχοθυλακίων. H πρωτοποριακή μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced FUΕ δίνει μόνιμη λύση στην αραίωση και καταπολεμά τις ψυχολογικές επιπτώσεις που την συνοδεύουν.

Τα μεμονωμένα τριχοθυλάκια εξάγονται από τη ζώνη σταθερής τριχοφυΐας (δότρια περιοχή) και στη συνέχεια μεταφυτεύονται στα σημεία όπου υπάρχει αραίωση (λήπτρια περιοχή). Η λήψη και εμφύτευση των τριχοθυλακίων με τη χρήση των ειδικών αυτοματοποιημένων συσκευών Automated FUEExtractor και Implanter Device
αντίστοιχα, καθιστούν τη διαδικασία απολύτως ανεκτή, εξασφαλίζουν την απουσία μετεγχειρητικών ουλών και ενοχλήσεων, επιτρέποντας στον ασθενή να επιστρέψει άμεσα στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Η έμπειρη Ιατρική ομάδα τηςAdvanced Hair Clinics εφαρμόζει την τεχνική της Advanced FUΕ, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασθενούς και αγγίζοντας ποσοστά επαναφύτρωσης που ξεπερνούν το 95%.”

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός Διε...

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη μέθοδος επιτρέπει τη λήψη τριχών από διάφορες περιοχές του σώματος (π.χ. στήθος, πλάτη, γένια), ενώ  αποτελεί ιδανική επιλογή για την αποκατάσταση της τριχοφυΐας σε φρύδια και πρόσωπο, λόγω τραύματος ή ιδιοσυγκρασίας του ασθενούς, καθώς και για τη διόρθωση ουλών προερχόμενων από προγενέστερες επεμβάσεις FUT.

Info:

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.advancedhairclinics.gr

ή καλέστε :

Αθήνα (Περιοχή Hilton, Βεντήρη 5): (+30) 210 6980451

Αθήνα (Κηφισιά, Λ. Κηφισίας 252): (+30) 210 6232220

Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 17): (+30) 2310 224240

Πάτρα (Ρήγα Φεραίου 98-100 & Γεροκωστοπούλου):
(+30) 2610 226562

Ρόδος (Εθν. Μακαρίου 28): (+30) 22410 32700

Λεμεσός (Γρίβα Διγενή 2): (+357) 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being