Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Παρουσίαση της μεθόδου Barre ASTIĖ στο 50ό συνέδριο του CID, από την κ. Ελένη Μπαλαφούτη

Παρουσίαση της μεθόδου Barre ASTIĖ στο 5...

Στο 50ό συνέδριο του CID- Conseil International de Danse της Unesco

…μια παρουσίαση από την κ. Ελένη Μπαλαφούτη (Ακαδημία Χορού/DanceA) της σωματικής μεθόδου Barre ASTIĖ σε διεθνές επίπεδο αυτή τη φορά αφού στο 50ό συνέδριο του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού της Unesco που έγινε τον περασμένο Ιούλιο στην Αθήνα έλαβαν μέρος 354 σύνεδροι από 50 χώρες!

Η κα Μπαλαφούτη στην ομιλία της έκανε μια ανάλυση της τεχνικής και των στόχων της μεθόδου και ενημέρωση για τη διεθνή παρουσία της μεθόδου και το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα. Έδωσε ένα μάθημα Barre Astié με την παρουσία του δημιουργού της μεθόδου κ.Alain Astié ενώ στα πλαίσια των παραστάσεων στο Αμφιθέατρο Δώρα Στράτου μαθήτριές της παρουσίασαν χορογραφία βασισμένη στις κινήσεις και στην καλλιτεχνία της μεθόδου.

Η Barre ASTIĖ απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να γυμναστούν όπως οι χορευτές, χωρίς απαραίτητα να έχουν προηγούμενη εμπειρία σε χορευτικά μαθήματα και χωρίς να διαθέτουν το σώμα ή τις δυνατότητες ενός χορευτή. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από την προεφηβεία και μετά, και σε όλους όσοι αναζητούν έναν τρόπο άσκησης ευχάριστο, ασφαλή, αποτελεσματικό.

Η μέθοδος έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει το μάθημα ανάλογα με τις ηλικιακές ομάδες, αλλά και ανάλογα με τις σωματικές απαιτήσεις των ασκουμένων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο Barre ASTIĖ, επικοινωνήστε με την κυρία Μπαλαφούτη στα τηλ.: 2610 279544, 2610 426420

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being