Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

NYFW BEST OFF: ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ΚΑΙΑ ΓΚΕΡΜΠΕΡ, ΕΠΙΣΚΙΑΣΕ ΤΖΙΤΖΙ, ΡΙΑΝΑ, ΜΠΕΚΑΜ Κ.Α.

NYFW BEST OFF: ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ΚΑΙΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Ανθισε» στην πασαρέλα η κόρη της Κρόφορντ

Τηρώντας το πρότυπο της απόλυτα φυσικής, «γήινης» ομορφιάς που καθιέρωσε η μητέρα της Σίντι Κρόφορντ και αποκαλύπτοντας έναν απλησίαστο σωματότυπο με εξωπραγματικά πόδια, η 16χρονη Κάια Γκέρμπερ ήταν σίγουρα το «πρόσωπο της ημέρας» στην τρέχουσα New York Fashion Week. Με παρθενικές εμφανίσεις στα σόου των Calvin Klein και Alexander Wang έκανε το διεθνή Τύπο να υποκλιθεί στην κοριτσίστικη καστανή της ομορφιά, εντελώς άβαφη και ανεπιτήδευτη. Στη σκιά της παρέλασαν πολλά λαμπερά supermodels και celebrities, όπως θα δείτε στα στιγμιότυπα που διαλέξαμε.

H μικρή καλιφορνέζα, με ύψος 1.75 και άψογη σιλουέτα, εμφανίστηκε με παλιομοδίτικο πουκάμισο και παντελόνι στην εαρινή κολεξιόν Calvin Klein και με χαλαρό, λευκό μίνι στον Alexander Wang ο οποίος έκανε υπαίθρια επίδειξη σε νεουορκέζικο δρόμο ανάμεσα σε φανάρια και λεωφορεία.

Παράλληλα ο φακός τη συνέλαβε σε προσωπικές της street style εμφανίσεις και σε παράλληλα promo events, όπου οι «κοιλιακοί», τα πόδια και το νεανικό της ντύσιμο ήταν σε πρώτο πλάνο. Η Κάια πόζαρε για πρώτη φορά ως παιδί για τον Versace αλλά την τελευταία διετία την είδαμε σε fashion εξώφυλλα, συνεντεύξεις και εκδηλώσεις με τη διάσημη μαμά της και όλη την οικογένειά της. Ο πιο πιστός της συνοδός είναι ο αδελφός της. Oπως θα παρατηρήσετε, το στυλ της είναι εντελώς natural πέρα από στυλιστικές υπερβολές και «στημένο» μακιγιάζ (τύπου Καρντάσιαν).

Στη νεουορκέζικη σκηνή της μόδας εν όψει της άνοιξης 2018 πάντως είχαμε στιγμές που ξεσήκωσαν το ενδιαφέρον πέρα από τα κάλλη της Κάια. Η Ριάνα με εκτυφλωτικό κίτρινο σύνολο Oscar de la Renta και παραπανίσια κιλά λάνσαρε δικά της προιόντα ομορφιάς και η Βικτόρια Μπέκαμ «έκλεισε» το σόου της με λευκό τι-σερτ και ψηλόμεσο τζιν, ίσιο στα πόδια. Θεατές front row ο σύζυγος και ο μεγαλύτερος γιος της.

Στην -όπως πάντα- απροκάλυπτα sexy κολεξιόν του Philip Plein χειροκροτήθηκαν με μοιραίες μαύρες περιβολές οι σεξοβόμβες Ιρίνα Σάικ και Αντριάνα Λίμα ενώ το κορίτσι της Κρίστεν Στούαρτ, Στέλα Μάξγουελ παρέλασε ως αισθησιακή στρατιωτίνα. Μαζί τους εμφανίστηκε ολόγυμνη μέσα σε ποτήρι η Ντίτα φον Τιζ. Με καρτουνίστικη τολμηρή αισθητική ήταν το σόου του Jeremy Scott και με φουσκωτές νοσταλγικές φούστες η συλλογή του νέου αστέρα Brandon Maxwell. Ριγέ πουκαμίσου στον Jason Wu. Εδώ Τζίτζι Χαντίντ, Τζόαν Σμολς, Κάρλι Κλος, Ζουρντάν Νταν, Μπέλα Χαντίντ ήταν στο επίκεντρο της προσοχής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View