Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιώργος Βασιλειάδης: Ο Ηρακλής δε θα καταρρεύσει, θα "ματώσουμε" να βρούμε λύση

Γιώργος Βασιλειάδης: Ο Ηρακλής δε θα κατ...

Δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού

Στο δράμα που ζει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής αναφέρθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης ερωτηθείς σχετικά μετά την τελετή παράδοσης και εγκαινίων του Ποσειδωνίου κολυμβητηρίου. Αναλυτικά, είπε:

«Η επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΓΣ είναι καθημερινή. Προσπαθούμε μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα προβλημάτων να βρούμε λύσεις. Πολλά τα λάθη, οικονομικά, πολιτικά, οδήγησαν σε κατάσταση που δεν πάει άλλο. Εμείς θα βρούμε λύσεις. Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής είναι το μέγιστο ζήτημα για την αθλητική πολιτεία.

Θα περάσει μία τροπολογία για να δημιουργηθούν αρχικά πρόσωπα που θα αποτελούν διοίκηση. Φτιάχνουμε σενάρια, ψάχνουμε νόμιμες λύσεις που θα διασφαλίσουν πως θα υπάρχει ο σύλλογος. Ο Ηρακλής είναι τεράστιο μέγεθος, όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη. Για όλη την Ελλάδα. Ο Ηρακλής δε θα καταρρεύσει.

Το εγγυόμαστε. Για την ΠΑΕ είναι περιορισμένες οι παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε, αλλά αν είναι ζωντανός ο ΓΣ το "κύτταρο" του συλλόγου, τότε όλα τα άλλα θα πάρουν το δρόμο τους. Αν το καταφέρουμε οι φίλοι του Ηρακλή θα έχουν ελπίδα να δουν και πάλι το σύλλογο όπως τον ονειρεύονται. Θα "ματώσουμε" να βρούμε λύση και να λειτουργήσει ο σύλλογος. Αυτή είναι η δέσμευσή μου».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports