Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΕΝΕΛΟΠΕ ΚΡΟΥΖ: Η ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ, ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΩΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ

ΠΕΝΕΛΟΠΕ ΚΡΟΥΖ: Η ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σπανιόλα με τα όλα της

Σε μεγάλες ομορφιές η 43χρονη, πολυβραβευμένη ισπανίδα σταρ Πενέλοπε Κρουζ στην 74η Μόστρα της Βενετίας, καθώς επέλεξε μια πολύ θηλυκή γκαρνταρόμπα για να αναδείξει τη μεσογειακή της γοητεία και τις καμπύλες της, προμοτάροντας το νέο της φιλμ Loving Pablo, όπου συμπρωταγωνιστεί με το σύζυγό της Χαβιέ Μπαρδέμ. Η ταινία βασίζεται στο αληθινό ρομάντζο του βαρόνου των ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ με την αγαπημένη του δημοσιογράφο Βιρτζίνια.

Η Πενέλοπε Κρουζ, πολύ φυσική και ανεπιτήδευτα χαμογελαστή «έπαιζε» διαρκώς με το φακό, ενώ δίπλα της ο Μπαρδέμ έδειχνε εμφανώς ερωτευμένος και περήφανος για εκείνη. Μάλιστα σε δηλώσεις του εγκωμίασε την ομορφιά της και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα υπογραμμίζοντας πως λατρεύει «το πάθος της για τη ζωή». Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει δυο παιδιά, ήταν παντού μαζί: σε πρωινές εμφανίσεις, στην καθιερωμένη συνέντευξη και βέβαια στη βραδινή πρεμιέρα της ταινίας.

Η ηθοποιός άρεσε πολύ κατά την άφιξή της με δαντελένιο μάξι Temperley London σε φοκλορικό, ρομαντικό στυλ που παρέπεμπε στην σπανιόλικη καταγωγή της. Στη συνέχεια επέλεξε για το επίσημο red carpet λευκή τουαλέτα με φτερά Atelier Versace ενώ εθεάθη και με μπορντό σύνολο Jonathan Simkhai.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View