Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΟΜ FORD «ΑΛΑ ΠΑΛΑΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ NEW YORK FASHION WEEK. ΘΕΙΚΑ ΣΑΚΑΚΙΑ, ΣΤΕΝΑ ΝΤΡΑΠΕ ΚΑΙ CELEBRITY AFTER PARTY

ΤΟΜ FORD «ΑΛΑ ΠΑΛΑΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ NE...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο ορισμός του glam sexy

O Tεξανός σούπερ σταρ της μόδας και του σινεμά Tom Ford σηματοδότησε θεαματικά την αφετηρία της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, επαναφέροντας στην πασαρέλα γυναίκες γεμάτες αυτοπεποίθηση για την σεξουαλικότητα και το κορμί τους. Περιστοιχισμένος από τις διάσημες μούσες και «κολλητές» του Τζουλιάν Μουρ, Καρίν Ρόιτφιλντ, Κάρλι Κλος, την Κιμ Καρντάσιαν με γκρίζα μαλλιά και τις βετεράνες του μόντελινγκ Σίντι Κρόφορντ και Ελενα Κρίστενσεν θύμισε τις παλιές μέρες του στον οίκο Gucci με ρούχα απροκάλυπτου αισθησιασμού και στενών γραμμών για το καλοκαίρι του 2018.

«Αφοβο» σχεδιαστικά αποκάλεσε η αμερικάνικη Vogue τον πάντα γοητευτικό σχεδιαστή που επιμένει στη λάμψη και στα «κοφτερά» αποκαλυπτικά πατρόν σνομπάροντας πιέτες, βολανάκια, ρευστότητα και ρομαντισμούς των ανταγωνιστών του. Παρουσίασε εκπληκτικά μεσάτα σακάκια με έντονους ώμους και βραδινά υφάσματα, μπλούζες αστραφτερές και ολοκέντητες, ντραπέ φορέματα και σατέν bomber jackets αλλά και κορμάκια με γαργαλιστικά ντεκολτέ. Στο catwalk περπάτησαν τα supermodels Τζίτζι Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ και Τζόαν Σμολς.

Στο after party που ακολούθησε τα φλας ήταν καταιγιστικά από τις αφίξεις των celebrities που είχαν ντυθεί βέβαια αποκλειστικά με δημιουργίες του. Με ροζ φωτισμούς και «γραμμωμένους» σερβιτόρους ανέδειξε ταυτόχρονα το νέο του άρωμα «Fucking Fabulus», το μπουκάλι του οποίου συνόδευε και τις προσκλήσεις της λαμπερής βραδιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View