Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος για τον άδικο χαμό της 30χρονης Ανδριάνας που παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο-Στον Εισαγγελέα ο συνάδελφός της οδηγός του οχήματος

Θρήνος για τον άδικο χαμό της 30χρονης Α...

Τραγικό εργατικό δυστύχημα στον Πύργο

Θρήνος στον Πύργο, για τον χαμό της 30χρονης Ανδριάνας-Χριστίνας Σταμοπούλου, η οποία έχασε τη ζωή της το πρωί της Τετάρτης, σε εργατικό δυστύχημα στο Κατάκολο. Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν υπάλληλος του δήμου, και εργαζόταν στην υπηρεσία καθαριότητας, έπεσε από το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαινε, και βρέθηκε κάτω από τους τροχούς του. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο άνδρες της Π.Υ. Πύργου, οι οποίοι την απεγκλώβισαν και βαριά τραυματισμένη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Εκεί, και παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, η 30χρονη Ανδριάνα, μητέρα και σύζυγος, υπέκυψε στα τραύματα της.

Ο οδηγος του μοιραίου απορριμματοφόρου που το πρωί τραυμάτισε θανάσιμα την 30χρονη υπάλληλο καθαριότητας στην περιοχή Συκιά Κατάκολου, συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί από μαρτυρίες, η άτυχη κοπέλα βρισκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος, ανεβασμένη στην θέση (σκαλάκι) που υπάρχει. Το αυτοκίνητο κινήθηκε προς τα πίσω και άγνωστο πως, το θύμα βρέθηκε στο έδαφος και παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την παρέλαβε την διακόμισε στο νοσοκομείο Πύργου.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Κώστας Διαμαντόπουλος «το περιστατικό μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγο αργότερα εξαιτίας της βαρύτητας των τραυμάτων της».

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις