Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βρέθηκε πτώμα άνδρα στη Δυτική Αχαΐα- Για εγκληματική ενέργεια μιλάει η ΕΛ.ΑΣ.- Θύμα απαγωγής ο νεκρός

Βρέθηκε πτώμα άνδρα στη Δυτική Αχαΐα- Γι...

21 ετών το θύμα

23:30 Το θύμα φέρεται να σχετίζεται με υπόθεση απαγωγής, την οποία εδώ και δύο μήνες απασχολούσε την Αστυνομία και οι έρευνες που πραγματοποιούνταν είχαν στοχεύσει ως πιθανούς δράστες, ομοεθνείς του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ οι δράστες της απαγωγής είχαν απαιτήσει από την οικογένεια του θύματος λύτρα προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και το πτώμα αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για την διενέργεια νεκροψία και νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

 

22:10 Νεώτερες πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι το πτώμα βρέθηκε θαμμένο σε εξωτερικό χώρο και για την υπόθεση έχουν ήδη γίνει τρεις προσαγωγές υπόπτων. Σύμφωνα με την Αστυνομία:

«Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας 21χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν, που είχε εξαφανιστεί τον περασμένο μήνα. Η σορός του θύματος έχει εντοπιστεί σε χωριό της δυτικής Αχαΐας.

 

22:00 Το πτώμα ενός άνδρα εντόπισαν οι αστυνομικές Αρχές στη Δυτική Αχαΐας και πιο συγκεκριμένα κοντά στην Λακκόπετρα. Το γεγονός σήμανε συναγερμό στις Αρχές που διερευνούν πλέον κάθε ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό ο οποίος είχε χαθεί από τον περασμένο Ιούνιο. Η Αστυνομία δεν αποκλείει το σενάριο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις