Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάει καλύτερα η πυρκαγιά στο Διάσελο Ηλείας- Κινδύνευσε ηλκιωμένη -ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάει καλύτερα η πυρκαγιά στο Διάσελο Ηλε...

Ξανά στις φλόγες δασική έκταση στην Ηλεία

20:45 Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στο Διάσελο Ηλείας, που ξέσπασε το μεσημέρι σε δασώδη και αγροτική περιοχή. Η άμεση επέμβαση εναέριων μέσων και επίγειων δυνάμεων είχε ως αποτέλεσμα να αντιμετωπιστεί το μέτωπο της φωτιάς χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για κατοικημένες περιοχές.

Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεσή της.

 

 

18:05 Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα στη φωτιά στα Διάσελλα. Επιχειρούν 3 καναντέρ και 5 πεζετέλ. Στην κατάσβεση συμμετέχουν 40 άνδρες με 20 πυροσβεστικά κι ένα πεζοπόρο τμήμα 19 ατόμων, με συμμετοχή ανδρών από την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας. Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ Η πυρκαγιά κινείται σε τρία μέτωπα σε δασώδη και αγροτική έκταση, χωρίς να απειλεί προς το παρόν κατοικημένες περιοχές. Επικεφαλής του συντονισμού είναι ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής στη Δυτική Ελλάδα Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Δεν έχουν τέλος οι μεγάλες πυρκαγιές στην Ηλεία αυτό το καλοκαίρι και ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες. Νωρίτερα εκδηλώθηκε μεγάλη δασική πυρκαγιά στα Διάσελλα Ηλείας.

Πρόκειται για αναγεννημένη πευκόφυτη έκταση.Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Πληροφορίες του patrisnews.com κάνουν λόγο για μια εγκλωβισμένη, πιθανότατα ηλικιωμένη, σε σημείο πολύ κοντά στη φωτιά.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση  μια ηλικιωμένη γυναίκα, εγκλωβίστηκε σε σπίτι που βρίσκεται πολύ κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Π.Υ., η γυναίκα διεσώθη και οδηγήθηκε σε ασφαλές μέρος.

 

πρώτη ενημέρωση: 13.20

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις