Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Eκτός λειτουργίας τα ασανσέρ στα κεντρικά του ΕΦΚΑ στην Πάτρα - Στον 2ο και 3ο όροφο τα ιατρεία - Διαμαρτυρία του Συλλόγου γιατρών

Eκτός λειτουργίας τα ασανσέρ στα κεντρικ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

"Αποκλεισμένα" τα ιατρεία

Τη διαμαρτυρία του Συλλόγου Γιατρών ΠΕΔΥ (νυν ΕΦΚΑ) Πάτρας έχει προκαλέσει το γεγονός της επί μακρόν μη λειτουργίας των ασανσέρ στα κεντρικά του φορέα, στη Γούναρη, στην Πάτρα.

Το θέμα ανέδειξε και χθες το thebest.gr. O Πρόεδρος του Συλλόγου Ιατρών Χαράλαμπος Μπονάνος αναφέρει στο thebest.gr πως τα ασανσέρ βρίσκονται εκτός λειτουργίας εδώ και 4 μήνες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προσεγγίσουν τα ιατρεία άνθρωποι ανήμποροι, με προβλήματα, καθώς αυτά βρίσκονται στον δεύτερο και στον τρίτο όροφο.

Πάτρα: Χωρίς ασανσέρ, πάνω από μήνα, στον ΕΦΚΑ της Γούναρη - Χθες χάλασε και ο κεντρικός εκτυπωτής - ΦΩΤΟ

"Τα ιατρεία είναι αποκλεισμένα. Τα ασανσέρ είναι χαλασμένα εδώ και 4 μήνες. Πού θα πάει αυτό; Από τη μία σχεδιάζουνε για τις ΤΟΜΥ για να προσλάβουν μαίες και γενικούς γιατρούς, χωρίς να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον γι΄αυτές τις θέσεις (14 για 50) και από την άλλη  κλείνουν τα μάτια στη σκληρή καθημερινότητα που ζουν οι ασφαλισμένοι. Γίνεται σχεδιασμός επί χάρτου χωρίς αυτός ν΄ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης", επισημαίνει ο κ. Μπονάνος.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being