Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Άνετη νίκη για την Εθνική νεανίδων με 18-1 κόντρα στη Ρουμανία

Πόλο: Άνετη νίκη για την Εθνική νεανίδων...

Με Τσιμάρα και Γιαννακέα της ΝΕΠ η Εθνική

Μια εύκολη, όπως αναμενόταν, νίκη πέτυχαν οι νεάνιδες απέναντι στην αδύναμη ομάδα της Ρουμανίας με 18-1 για τον 3ο και τελευταίο αγώνα στη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης. Την πρώτη θέση στο σκοράρισμα μοιράστηκαν οι Ειρήνη Νίνου με την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη σημειώνοντας από τέσσερα τέρματα.

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες,  καθαρίζοντας την αναμέτρηση από το πρώτο οκτάλεπτο, όπου και προηγήθηκαν με 5-0. Στη δεύτερη περίοδο δεν άλλαξε κάτι με την ανάπαυλα να κλείνει στο 9-0 υπέρ της Εθνικής μας.

Το τρίτο οκτάλεπτο έληξε με ένα επιμέρους σκορ (5-1), με τη Ρουμανία να σκοράρει για πρώτη φορά στον αγώνα στο 6:23 με την Μιχαίλα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από την Μαστρόκαλου με το φωτεινό πίνακα να γράφει 18-1.

Ο αντίπαλος της Εθνική μας ομάδας για τα χιαστί, θα βγει από το παιχνίδι ανάμεσα στην Σλοβακία και το Ισραήλ, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στις 16:45 ώρα Ελλάδας. Εφόσον, νικήσουμε στα προημιτελικά, μας περιμένει η επικίνδυνη Ιταλία.

Τα 8λεπτα: 5-0, 4-0, 5-1, 4-0.

Ελλάδα: Αρχοντάκη, Κολιτσοπούλου, Νίνου Π. 2, Λούδη 1, Κανετίδου 1, Μαστρόκαλου 1, Νίνου Ειρ 4., Μυριοκεφαλιτάκη 4, Κοκκινάνη 2, Δούλη 2, Κοντονή 1, Τσιμάρα, Γιαννακέα

Ρουμανία: Τογκανέλ, Ιτούλ, Μπουνέα, Κρισμάρου, Βίντιγκαν, Μιχαίλα 1, Πίλικα, Λάζαρ, Νονέα, Σερμπανέσκου, Γκρανταμπούρα, Λάκατους, Σέρμπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Οι δυνατές υποδομές του ΝΟΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports