Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Επικήρυξη για τις φόλες- Δίνουν 1000 ευρώ αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον δράστη!

Δυτική Ελλάδα: Επικήρυξη για τις φόλες- ...

Στο Αγρίνιο

Την κατάσταση στα χέρια τους παίρνουν απ’ότι φαίνεται φιλόζωοι στην περιοχή των Δικαστηρίων στο Αγρίνιο, μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα δηλητηρίασης αδέσποτων αλλά και δεσποζόμενων ζώων.

Να θυμίσουμε πως μόλις την Παρασκευή στο μονοπάτι που ενώνει την οδό Δελμούζου με την οδό Πόρου, βρέθηκαν έξι νεκρές γάτες και ένα σκαντζοχοιράκι που είχε την ατυχία να φάει την δηλητηριασμένη τροφή που έριξαν ασυνείδητοι. Πάνω από δέκα γάτες έχουν βρει μαρτυρικό θάνατο στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.

Μετά την υποβολή μήνυσης , σχετική προανάκριση ενεργείται και από την Αστυνομία, όμως, ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι της περιοχής, αποφάσισαν να πάρουν πιο δραστικά μέτρα, για την αποκάλυψη των δραστών, με το δέλεαρ μιας γενναίας οικονομικής αμοιβής.

Ήδη από χθες Δευτέρα στην περιοχή έγινε αφισοκόλληση, όπου εκτός από τις προειδοποιήσεις που δίνονται στον δράστη-δράστες  για τις επιπτώσεις της ενέργειας τους αυτής, γίνεται γνωστό πως προσφέρεται αμοιβή χιλίων ευρώ, σε όποιον δώσει πληροφορίες, ώστε αυτοί να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις