Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: Δυσοσμία στις εκβολές του ποταμού Πείρου - ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: Δυσοσμία στις εκβολές του ...

Η επιστολή στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Επιστολή στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος απέστειλε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων "Πείρος". Αιτία ήταν η έντονη δυσοσμία κατά διαστήματα στις εκβολές του ποταμού Πείρου.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Συλλόγου:

"Σας ενημερώνω ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια έντονη δυσοσμία κατά διαστήματα στις εκβολές του ποταμού Πείρου, στα 200 μέτρα από τις εκβολές του και μέσα στην θάλασσα δεξιά και αριστερά .Χθες βγήκαν στη θάλασσα δεξιά και αριστερά των εκβολών του Πείρου, κίτρινες και σκουρόχρωμες φυσαλίδες

Αυτό το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί κατά διαστήματα μετά τις 16 Αυγούστου. Παρακαλούμε όπως κάνετε δειγματοληψία από τις εκβολές του Πείρου ποταμού στον Κάτω Αλισσό καθώς και των θαλάσσιων υδάτων.

Να μας κοινοποιήσετε τις πρόσφατες μετρήσεις από την έξοδο του βιολογικού Κάτω Αχαίας καθώς και από την έξοδο της ΒΙ.ΠΕ ΕΤΒΑ.

Αυτή την στιγμή ο ποταμός δεν κατεβάζει νερό και είναι περίεργο να βγαίνουν δυσοσμίες. Το νερό που υπάρχει ξεκινά από την θέση Παναγίτσα Κάτω Αλισσού.

Ακόμα το παρών κοινοποιείται στην ΔΕΥΑΔ δήμου Δυτικής Αχαίας ώστε να ελέγξει ποιοι κάτοικοι από την παραλιακή ζώνη έχουν συνδεθεί με την αποχέτευση και οποιος δεν έχει συνδεθεί να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες να συνδεθούν (έσοδα δεν χρειάζεται η ΔΕΥΑΔ;).

Στο επόμενο διάστημα θα ζητήσουμε και την επίσκεψη μας στο βιολογικό.Παρακαλούμε περιμένουμε τις  πειστικές  απαντήσεις σας επι των ανωτέρω σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς και τις απαντήσεις από τις μετρήσεις".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις