Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Φιλική ήττα στον Πύργο

Παναιγιάλειος: Φιλική ήττα στον Πύργο

Με 2-1 από τον Πανηλειακό

Μια ακόμα "φιλική" ήττα γνώρισε χθες ο Παναιγιάλειος, που στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εν όψει των νέων αγωνιστικών του υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχασε στο δημοτικό στάδιο Πύργου από τον Πανηλειακό με 2-1. Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά προηγήθηκε στο 19' με κεφαλιά του Σωτηρόπουλου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά.

Ο Παναιγιάλειος κατάφερε να ισοφαρίσει ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου, όταν ο Αρναρέλλης με πολύ ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Γεωργακόπουλο, που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και να φέρει έτσι το παιχνίδι στα ίσια.

Βέβαια, ο Παναιγιάλειος ήταν εκείνος που θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ, όταν στο 15΄ (και πάλι) ο Αρναρέλλης πέρασε έξυπνη κάθετη πάσα στον Γκούφα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον (πρώην «μελανόλευκο) Καλλιακμάνη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με τον προπονητή του Παναιγιαλείου, Σπύρο Μπαξεβάνο, να αλλάζει σχεδόν όλη την ενδεκάδα (πλην του Γαβριηλίδη), παρ’ όλα  αυτά όμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο 58΄ με σκόρερ έναν επίσης πρώην «μελανόλευκο», τον Μπουρλάκη, ο οποίος στην κόντρα βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασίου, που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Τσάπαλος (46΄ Αθανασίου), Ρέλλας (60΄ Τσερκέζος), Παπαχρήστος (60΄ Ντέμο – 75΄ Σακελλαρόπουλος), Στίκας (60΄ Βλάχος), Σμίλτος (60΄ Κοντοχρήστος), Γαβριηλίδης, Κριστέτο (60΄ Ρινάλντι), Γκούφας (33΄ Γκούμας), Σκαρτσίλας (80΄ Κόκκορης), Αρναρέλλης (60΄ Κάναλς), Γεωργακόπουλος (60΄ Σταματής)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Παναιγιάλειος συμφώνησε με τον Ισπανό Κάρλος Κριστέτο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports