Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κώστας Μίσσας: «Θέλαμε να έχουμε τον Αντετοκούνμπο μαζί μας, αλλά δεν είναι δυνατό»

Κώστας Μίσσας: «Θέλαμε να έχουμε τον Αντ...

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τη νέα νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας

Ικανοποιημένος από την επίθεση, αλλά όχι από την άμυνα της Εθνικής δήλωσε ο Κώστας Μίσσας μετά τη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας στο Λονδίνο με 88-84. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε την απώλεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Ήρθαμε να παίξουμε δύο παιχνίδια προετοιμασίας. Δυστυχώς δεν είχαμε μαζί μας τρεις βασικούς παίκτες, που λόγω ασθένειας έμειναν στην Αθήνα. Μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από την επίθεσή μας, αλλά δεν είμαι χαρούμενος με την άμυνά μας.

Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερη άμυνα. Μπορώ να πω ότι είχαμε βελτίωση στα ριμπάουντ, σε σχέση με το φιλικό κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία στην Πάτρα όπου οι αντίπαλοι είχαν 18 επιθετικά. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου τώρα είναι ότι περιμέναμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίξει, αλλά δεν θα είναι παρών στο Ευρωμπάσκετ.

Άρχισε την προετοιμασία με μας χωρίς κανένα πρόβλημα, στη συνέχεια το ιατρικό επιτελείο των Μπακς είπε πως χρειάζεται ξεκούραση για πέντε μέρες και μετά ζήτησαν να επανεξεταστεί.

Υπήρχε επικοινωνία του γιατρού μας με εκείνους των Μπακς και πιστεύαμε πως όλα είναι καλά, αλλά μία ώρα πριν τον αγώνα μάς ενημέρωσαν από την Κίνα, όπου ο Γιάννης βρίσκεται για μία υποχρέωση με το ΝΒΑ, πως το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό και δεν θα παίξει.

Θέλαμε να τον έχουμε μαζί μας, αλλά δεν είναι δυνατό. Πάντως έχω εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους παίκτες μου, στο ταλέντο και την καρδιά τους. Έχουμε τρία ακόμη φιλικά προετοιμασίας και πιστεύω πως μέχρι τα επίσημα ματς θα είμαστε 100% έτοιμοι», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA - Μπακς: "Υπαρκτός ο τραυματισμός του Αντετοκούνμπο"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports