Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 19-20 Αυγούστου

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 19-20 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου ασχολείστε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ δεν λείπουν ορισμένα απρόοπτα. Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο θα είναι πιο ανέμελο κι ευχάριστο, με ευκαιρίες για διασκέδαση, παιχνίδι, ωραίες καλοκαιρινές δραστηριότητες, φλερτ και δημιουργία. Η θετική όψη Άρη-Δία φέρνει καλές εξελίξεις σε ερωτικά και κοινωνική ζωή.

Ταύρος

Δεν λείπουν κάποια απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου – ξεκινά κάπως νευρικά αλλά και επικοινωνιακά το διήμερο. Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο θα δώσει έμφαση κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, την ιδιωτική σας ζωή. Η θετική όψη Άρη-Δία διευκολύνει θέματα σπιτιού αλλά κι εργασιακά και υγείας.

Δίδυμοι

Πιθανά κάποια έκτακτα έξοδα ή απρόσμενη αλλαγή σε σχέδιά σας μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου. Το υπόλοιπο διήμερο θα είναι επικοινωνιακό και ζωηρό, με αρκετές επαφές, συζητήσεις, βόλτες, ταξιδάκια. Η θετική όψη Άρη-Δία μέσα στο Σαββατοκύριακο φέρνει καλές εξελίξεις σε επαφές και στα ερωτικά, όπως και ενθουσιώδεις συναντήσεις και συζητήσεις.

Καρκίνος

Λίγο νευρικά ξεκινά το Σαββατοκύριακο με το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού, το οποίο μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου ίσως φέρει ορισμένα έκτακτα θέματα – σας κρατά σε εγρήγορση. Πολύ πιο ήρεμο το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο, και θα απολαύσετε τη ζωή και τις αισθήσεις. Η θετική όψη Άρη-Δία φέρνει θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και σπίτι.

Λέων

Κάποιο θέμα που πρέπει να κλείσει ή απρόοπτα στα ταξίδια σάς κρατούν σε εγρήγορση μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου. Κατόπιν η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και για το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο θα σας κάνει αρκετά εξωστρεφείς και δυναμικούς. Το θετικό εξάγωνο Άρη-Δία φέρνει καλές εξελίξεις σε προσωπικά θέματα, στόχους κι επαφές.

Παρθένος

Ορισμένα οικονομικά θέματα ή κάποια έκτακτη αλλαγή σε σχέδιά σας φαίνεται να σας κρατά σε εγρήγορση μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου. Πιθανές και απρόσμενες συμπεριφορές σε φιλίες. Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο θα δώσει την ευκαιρία για χαλάρωση και φυγή απ’ τα καθημερινά. Η θετική όψη Άρη-Δία τονώνει τη ψυχολογία και τα οικονομικά σας.

Ζυγός

Το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού φέρνει κάποια απρόοπτα ή απότομες συμπεριφορές σε σχέσεις, συνεργασίες κι επαγγελματικά έως και το απόγευμα του Σαββάτου. Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο θα είναι αφιερωμένο στις παρέες σας. Η θετική όψη Άρη-Δία φέρνει καλές εξελίξεις σε σχέδια, επιθυμίες, φιλίες, κοινωνική και ομαδική ζωή, ενώ τονώνει την αισιοδοξία και τη ζωτικότητα.

Σκορπιός

Αν ταξιδεύετε μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου, προσέξτε ορισμένα απρόοπτα, ενώ και στη δουλειά μπορεί να υπάρξουν έκτακτα θέματα. Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο θα δώσει έμφαση στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή. Η θετική όψη Άρη-Δία βοηθά τα παραπάνω, σας οργανώνει καλύτερα, ενώ τονώνει και την ψυχολογία σας.

Τοξότης

Το Σάββατο μπορεί να ξεκινήσει με κάποια έκτακτα θέματα σε σχέση με οικονομικά, παιδιά, ερωτικά, έως και το απόγευμα. Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο θα είναι ανέμελο και περιπετειώδες, με ευκαιρίες για ταξίδια και καλή ζωή. Η θετική όψη Άρη-Δία δε, προσφέρει ενθουσιασμό και θετικές εξελίξεις, τόσο στα ταξίδια και στη κοινωνική σας ζωή, όσο και σε σχέδιά σας.

Αιγόκερως

Μπορεί να ξεκινήσει κάπως νευρικά το Σαββατοκύριακο, με το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου να φέρνει έκτακτα θέματα σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, σχέσεις, συνεργασίες. Πιο ήσυχο αλλά και ερωτικό το υπόλοιπο διήμερο, ενώ η θετική όψη Άρη-Δία φέρνει καλές εξελίξεις, κυρίως σε οικονομικά κι επαγγελματικά θέματα.

Υδροχόος

Επικοινωνία, μετακινήσεις και δουλειά ή καθημερινά θέματα μπορεί να παρουσιάζουν απρόοπτα μέχρι  και το απόγευμα του Σαββάτου. Το υπόλοιπο διήμερο θα είναι ευχάριστο και αρκετά κοινωνικό, ενώ το ευεργετικό εξάγωνο Άρη-Δία φέρνει καλές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, ταξίδια, σπουδές, και προσφέρει τύχη κι ενθουσιασμό – κάτι ανοίγει στη ζωή σας.

Ιχθύες

Με μια αστάθεια στα οικονομικά και στα ερωτικά μπορεί να ξεκινά το Σαββατοκύριακο, μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου. Το υπόλοιπο διήμερο θα δώσει έμφαση σε καθημερινές δουλειές και σε εργασιακά θέματα, όπως και σε ζητήματα υγείας, ενώ το εξάγωνο Άρη-Δία σάς βοηθά να πάρετε καλές πρωτοβουλίες εκεί, και παράλληλα προσφέρει ενίσχυση οικονομική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being