Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Διπλό του ΠΑΣ στην Τρίπολη στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος

Σουπερλίγκ: Διπλό του ΠΑΣ στην Τρίπολη σ...

Οι Γιαννιώτες επιβλήθηκαν με 2-1 του Αστέρα

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη με τα γκολ των Ναδάλες (6΄) και Μαυροπάνου (19΄) επικράτησε με 2-1 στην Τρίπολη επί του Αστέρα, στην πρεμιέρα της Super League. Οι Αρκάδες μείωσαν με τον Καλτσά στο 49΄.

Οι Ηπειρώτες πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ματς, καθώς πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο προηγήθηκαν με 2-0. Το γκολ του Μαυροπάνου στο 19΄, πάντως, κακώς μέτρησε, καθώς ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ έσπρωξε τον προσωπικό του αντίπαλο στη μεγάλη περιοχή για να μπορέσει να σκοράρει με κεφαλιά.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6΄ με την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ναδάλες μετά από σέντρα του Χαλκιαδάκη.

Με γκολ από τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Ο Μάσα με βαθιά μπαλιά έδωσε την ευκαιρία στον Καλτσά να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Βελλίδη και να «γράψει» το 1-2 στο 49ο λεπτό.

Παρά τη γρήγορη μείωση του σκορ, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, αν και είχαν δοκάρι με τον Τριανταφυλλόπουλο στο 89΄. Δοκάρι είχαν και οι Γιαννιώτες στο 82΄ μετά το απευθείας κόρνερ του Κοζορώνη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ίγκορ (65΄ Δουβίκας), Πασαλίδης, Σελίν (45΄+3 Τριανταφυλλόπουλος), Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Στανισάβλεβιτς (46΄ Μάσα), Μαντιντά, Καλτσάς, Μανιάς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος (80΄ Βιδάλ), Νικολιάς (74΄ Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Ναδάλες, Χαλκιαδάκης, Κόντε (45΄ Λίλα)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέντρα σήμερα στη Σουπερλίγκ - Αυλαία σε Ξάνθη και Τρίπολη


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports