Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Επιστροφή στη βάση του – Φιλικό αύριο στον Πύργο με τον Πανηλειακό

Παναιγιάλειος: Επιστροφή στη βάση του – ...

Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασία

Στη βάση της επέστρεψε σήμερα το απόγευμα ο Παναιγιάλειος. Οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Πορταριά Πηλίου, όπου η 35μελής αποστολή παρέμεινε για δύο εβδομάδες.

Η ανακοίνωση:

«Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση, γεύμα και ακολούθως αναχώρηση στη 1μ.μ. με προορισμό το Αίγιο, όπου αναμένεται να φθάσει περί τις 7μ.μ.

Για αύριο (Κυριακή) έχει προγραμματιστεί νέος φιλικός αγώνας, αυτή τη φορά με τον Πανηλειακό, στο δημοτικό στάδιο Πύργου (8μ.μ.).

Πρόκειται για το 6ο κατά σειρά τεστ προετοιμασίας, έπειτα από εκείνα που προηγήθηκαν με Παναιτωλικό, Τηλυκράτη, Πιερικό, Βόλο και Νίκη Βόλου, ενώ μετά την αυριανή φιλική αναμέτρηση ο τεχνικός μας, Σπύρος Μπαξεβάνος, αναμένεται να δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές μας, προκειμένου να ξεκουραστούν αλλά και να «γεμίσουν τις μπαταρίες τους» ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Σε αυτό το σημείο η διοίκηση της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» θέλει να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά τον μεγάλο υποστηρικτή της και συγκεκριμένα τον όμιλο ξενοδοχειακών επιχειρήσεων «PT HOTELIA», μέλος τού οποίου αποτελεί το πολυτελές ξενοδοχείο «SEMANTRON TRADITIONAL VILLAGE» που βρίσκεται στον Ελαιώνα Αιγιάλειας.

Η εν λόγω εταιρία, πρόεδρος της οποίας είναι ο Παντελής Ταρνατόρος, χορήγησε την προετοιμασία της ομάδας μας για τη φετινή περίοδο, αποδεικνύοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την επιλογή να συνεργαστεί με τον σύλλογό μας.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείπνο μετά τη φιλική νίκη του Παναιγιάλειου επί του Πιερικού - ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports