Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο Αίγιο η εγκυμονούσα σύζυγος του Αλεξάντερ Πέιν, Μαρία Κόντου - Ψάχνει χώρο για τον γάμο και τη βάπτιση

Στο Αίγιο η εγκυμονούσα σύζυγος του Αλεξ...

Η Μαρία Κόντου είναι η σύντροφος του γνωστού σκηνοθέτη

Στο Αίγιο, που αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα και της ίδιας παραθερίζει η Μαρία Κόντου, η σύντροφος του γνωστού σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν, ο οποίος έχει επίσης καταγωγή από το Αίγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η μέλλουσα μαμά έχει αποφασίσει να γεννήσει στη χώρα μας τον καρπό του έρωτά της με τον Πέιν, ο οποίος επίσης κατάγεται από την περιοχή του Αιγίου.

Η γλυκιά Μαρία απολαμβάνει τη θαλπωρή της οικογένειάς της, που ζει στην αχαϊκή πόλη, και κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις στην περιοχή. Μάλιστα, όπως μας ενημέρωσε αξιόπιστη πηγή, η κυρία Πέιν παράλληλα με την αναμονή του... πελαργού αναζητεί κτήμα ή κάποιον ιδιαίτερο χώρο που θα φιλοξενήσει τόσο τον θρησκευτικό γάμο της με τον διάσημο καλλιτέχνη που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη χρονιά (έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στην Αμερική) όσο και τη βάφτιση του παιδιού τους, που επιθυμία τους είναι να τελεστεί την ίδια μέρα.

Μυστικότητα

Και μάλλον είναι αυτονόητο ότι, όπως κάθε μυστήριο που αφορά χολιγουντιανό σταρ, θα γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα, με μέτρα ασφαλείας που θα συζητηθούν, αφού το ζευγάρι, που διατηρεί χαμηλούς τόνους, θέλει να κρατήσει αυτές τις πολύ ξεχωριστές στιγμές του μακριά από τα φλας και τις κάμερες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο γάμος του Αλεξάντερ Πέιν να φέρει στο Αίγιο και αστέρες της Μέκκας του κινηματογράφου, οπότε τα μέτρα ασφαλείας θα είναι επιβεβλημένα!

Προς το παρόν τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας (έναρξη στις 30 Αυγούστου), όπου ο βραβευμένος σκηνοθέτης είναι υποψήφιος για την ταινία του «Downsizing», η οποία μάλιστα θα ανοίξει και τη διοργάνωση. Στην κωμωδία, στην οποία ο Πέιν συνυπογράφει και το σενάριο με τον Τζιμ Τέιλορ, πρωταγωνιστούν ο Ματ Ντέιμον και η Λόρα Ντερν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight