Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 20:00

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Με τη Γεωργία Καλαμαρά

Τρόμος στην Ευρώπη μετά το διπλό χτύπημα σε Βαρκελώνη και Καμπρίλς, στην Ισπανία.  Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη.

Επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών, καταγγέλλοντας ότι εταιρεία κατέβασε από το πλοίο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στην Κεφαλονιά. Ο ιδιοκτήτης της πλοιοκτήτριας εταιρείας Διονύσης Λυκούδης απαντά ζωντανά στο ΙΟΝΙΑΝ.Γέμισε νεκρά ψάρια ο Κορινθιακός. Ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός μιλά για το φαινόμενο.

Ξεκίνησε από τον δήμο Πατρέων η υποβολή αιτήσεων για Δωρεάν Εκμάθηση Ξένης Γλώσσας για παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών.

 

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον λαμπρό εορτασμό του πολιούχου της Ζακύνθου Αγίου Διονυσίου. Παρόντες στις θρησκευτικές τελετές ο Οικουμενικός Πατριάρχης,  ο αρχιεπίσκοπος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Προχωρούν τα έργα συντήρησης και ανάπτυξης του λιμανιού της Καλαμάτας. Στόχος η βελτίωση της εικόνας για την προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων.

Πλήθος κόσμου στην 16η Γιορτή Σύκου στον Πολύλοφο Μεσσηνίας. Τα μηνύματα για την καλλιέργεια και την προώθηση του προϊόντος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις