Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος- «Θα ξεκινήσει ένας δρόμος που χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, σχέδιο και αγώνας»

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμέν...

Έλαβε 48 ψήφους επί συνόλου 71

Ο Ευάγγελος Γραμμένος είναι από σήμερα, ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως αποφάσισε η ευρεία πλειοψηφία των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων μελών της ΕΠΟ. Ο Γραμμένος εξελέγη στην κορυφαία διοικητική θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου λαμβάνοντας 48 ψήφους επί συνόλου 71 ψήφων.

Η διαδικασία που έλαβε χώρα στην έκτακτη αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των ΕΠΣ μελών της Ομοσπονδίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία των εκπροσώπων της FIFA Μπιόρν Βασάλο, Νόνταρ Αλκαχάτζε, της UEFA Άντζελο Ρηγόπουλου.

Ο έτερος υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργος Καλατζής έλαβε 21 ψήφους ενώ βρέθηκαν και 2 λευκά.

Ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας λίγη ώρα μετά την ανάδειξή του στον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ, έκανε τις πρώτες δηλώσεις του:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις ομάδες και τις Ενώσεις που μας επέλεξαν με την ψήφο τους. Στις ομάδες που δεν μας τίμησαν αναφέρω ότι θα κάνουμε πράξη όσα επαγγελθήκαμε να κάνουμε, φέρνουμε ισότητα και ισονομία στο ποδόσφαιρο.

Είναι μία δύσκολη μέρα η αυριανή για τον ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ξεκινήσει ένας δρόμος που χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, σχέδιο και αγώνας. Εμείς τα διαθέτουμε όλα αυτά. Από τις πρώτες ημέρες είναι βέβαιο ότι θα δείξουμε την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθούμε και η επόμενη μέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη.

Ήρθε η FIFA και με ανάγλυφο τρόπο απέδειξε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το γνωρίζαμε αυτό οι 'παροικούντες την Ιερουσαλήμ'. Η FIFA μπορεί να φέρει όσες επιτροπές θέλει, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Ο χρόνος που θα παραμείνουν στη χώρα μας θα είναι μικρότερος από ό,τι προσδοκούν οι ίδιες. Η FIFA θα ελέγχει αν εφαρμόζεται ο κανονισμός, αν στο οικονομικό κομμάτι κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις, για τέτοιο έλεγχο μιλάμε.

Ζητούμε όλοι να κοιταχτούμε στα μάτια και να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε. Όσοι θεωρούν ότι το κοινώς αποδεχτό ποδόσφαιρο δεν τους ταιριάζει, δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε. Πρέπει να πείσουμε ακόμα και τον πιο δύσπιστο. Ήταν πάντως αναντίρρητη και επιβεβλημένη ανάγκη για αλλαγή».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκλογές σήμερα στην ΕΠΟ - Γραμμένος και Kαλατζής οι υποψήφιοι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports