Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάτω Αχαΐα: Ο Φιλοζωικός Σύλλογος ΕΛ.Α.Δ.Α. έσωσε αδέσποτο σκύλο-ΦΩΤΟ

Κάτω Αχαΐα: Ο Φιλοζωικός Σύλλογος ΕΛ.Α.Δ...

Βολές κατά των υπευθύνων από την φιλοζωική

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Φιλοζωικός Σύλλογος ΕΛ.Α.Δ.Α. της Κάτω Αχαΐας με αφορμή ένα αδέσποτο σκύλο που σώθηκε από ασιτία.  Δείτε την ανακοίνωση και τις φωτογραφίες του τετράποδου:

«Πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτόν τον υπέροχο κύριο. Παρόλα τα προβλήματα που έχουμε με τον δήμο, υπάρχουν άτομα που μας στηρίζουν και μας βοηθάνε και χαιρόμαστε που πολλοί νέοι άνθρωποι έχουν την ευαισθησία και την παιδεία για τα ανήμπορα αυτά πλάσματα. Τώρα αυτόν τον κύριο θα τον αναλάβουμε όλοι μαζί για να τον κάνουμε καλά.

Ευχαριστούμε τον κύριο δήμαρχο για την ευαισθησία και την παιδεία που έχει γι αυτό το κοινωνικό πρόβλημα που μαστίζει τον τόπος μας. Ο κύριος δήμαρχος μας έχει πει εδώ και δύο χρόνια ότι θα κάνει το καθήκον του και θα βρεθεί τόπος για τα άρρωστα και ανήμπορα ζωάκια.

Κύριε δήμαρχε κάνετε ένα μεγάλο λάθος. Δεν είμαστε δούλοι σας , ούτε βοηθοί σας. Είμαστε σύλλογος , που συμμετέχουμε στα προβλήματα του τόπου μας.

Βοηθάμε ανθρώπους και ζώα και το ξέρετε πολύ καλά αυτό και εάν θέλετε το αμφισβητείτε τώρα με δήλωσή σας. Και πάνω από όλα κύριε ότι κάνουμε το κάνουμε εθελοντικά, χωρίς να έχουμε κανένα χρηματικό κέρδος.  Κύριε δήμαρχε η ζωή δεν είναι πάντα πανηγύρια.

Σας ευχαριστούμε!!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις