Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 18 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 18 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Καλή μέρα για φροντίδα του χώρου σας και της οικογένειάς σας, με τη Σελήνη απ’ τον Καρκίνο να τονίζει θέματα σπιτιού και ακινήτων. Ανανεωμένη η ψυχολογία σας μέχρι το απόγευμα – αίσθημα ξεκούρασης. Προς το βράδυ, προσέξτε κάποιες εμμονές ή “δράματα”, αλλά και ορισμένες υπερβολικές κι επιπόλαιες συμπεριφορές. Ακρότητες διατροφικές.

Ταύρος

Ευχάριστα ταξιδάκια, βόλτες και συναντήσεις, και όμορφες στιγμές με τις παρέες σας σήμερα, σε μια μέρα επικοινωνιακή. Μέχρι το απόγευμα η επικοινωνία και διάφορες συναλλαγές ρέουν εύκολα. Κατόπιν μπορεί να υπάρχουν κάποιες περιπλοκές, αλλά και εμμονές νοητικές, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα υπερβολικά κι επιπόλαια λόγια, όπως και την αμέλεια σε λεπτομέρειες.

Δίδυμοι

Με γόνιμες επιρροές για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας ξεκινά η μέρα, ίσως δεχθείτε μια βοήθεια στα παραπάνω, ενώ μπορεί να κάνετε και ωραίες αγορές. Προς το βράδυ όμως προσέξτε τις σπατάλες και τη κακή οικονομική διαχείριση γενικά. Επίσης προσέξτε ακρότητες σε ερωτικά και διασκέδαση, όπως και κάποιες ίντριγκες.

Καρκίνος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ ίσως πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες. Μέχρι το απόγευμα, το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα διευκολύνει πολλά πράγματα και προσφέρει όμορφες στιγμές. Κατόπιν θα πρέπει να προσέξτε ορισμένες περιπλοκές στις σχέσεις, αλλά και τις υπερβολές κάθε είδους.

Λέων

Με αίσθημα ψυχικής ανάτασης ξεκινά η μέρα, και μέχρι το απόγευμα ειδικά είναι πιθανό να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές φυγής απ’ τα καθημερινά. Καλή μέρα για θέματα πνευματικά και καλλιτεχνικά.. Προς το βράδυ θα πρέπει να προσέξετε κάποιες κακές διατροφικές επιλογές, αλλά και επιπόλαια ή ακραία λόγια. Πιθανά παρασκήνια.

Παρθένος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, και να περάσετε καλά με τις παρέες σας – ωραία κοινωνική ζωή. Προς το βράδυ ωστόσο, προσέξτε κάποιες περιπλοκές ή ζήλιες, τόσο με φίλους, όσο και στα ερωτικά. Επίσης προσοχή σε σπατάλες, και σε υπερβολές στις απολαύσεις. Μια μέρα με εναλλακτικές ενασχολήσεις επίσης.

Ζυγός

Μέχρι το απόγευμα είναι γόνιμες ώρες για τα επαγγελματικά σας, οι καταστάσεις διευκολύνονται, τόσο σε εργασιακά θέματα, όσο και σε καθημερινά, ενώ άτομα εξουσίας παίζουν ευεργετικό ρόλο. Μια μέρα που θα φανείτε περισσότερο επαγγελματικά και κοινωνικά. Προς το βράδυ όμως, προσέξτε εμμονές, ίντριγκες αλλά και υπερβολές, καθώς θα έχουν επίπτωση στη δημόσια εικόνα σας.

Σκορπιός

Αισιόδοξη και άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας. Ειδικά μέχρι το απόγευμα, η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα προσφέρει ωραίες στιγμές ταξιδιών, διασκέδασης, παιχνιδιού. Προς το βράδυ ωστόσο, προσέξτε κάποιες περιπλοκές, αλλά και ορισμένα πικρά λόγια, όπως και τις υπερβολές κάθε είδους. Καλή μέρα για μελέτη και συγγραφή.

Τοξότης

Κάπως πιο εσωστρεφής μέρα, με περισσότερο εσωτερικό ψάξιμο κι έρευνα. Μέχρι το απόγευμα, η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα μαλακώνει τη ψυχολογία σας. Προς το βράδυ δεν λείπουν ορισμένες ίντριγκες, ή κάποιοι φαίνεται να εισχωρούν έντονα στη ζωή σας. Ακρότητες με τις παρέες σας. Μια ερωτική μέρα ωστόσο. Ενασχόληση και με θέματα οικονομικά.

Αιγόκερως

Κοινωνική η σημερινή μέρα, ενώ μέχρι το απόγευμα υπάρχει ένα αίσθημα αρμονίας και άνετη επικοινωνία. Προς το βράδυ όμως, οι δύσκολες όψεις της Σελήνης με Πλούτωνα και Δία, εφιστούν τη προσοχή σε εμμονές, χειριστικές συμπεριφορές αλλά και σε υπερβολές ή σε επιπόλαιες συμπεριφορές που μπορεί να έχουν και κόστος κοινωνικό κι επαγγελματικό.

Υδροχόος

Δουλειά και χαρά σήμερα, κι ακόμα κι αν δεν έχετε επαγγελματικές υποχρεώσεις, φαίνεται ότι θα τακτοποιήσετε διάφορες καθημερινές εργασίες και λεπτομέρειες. Γόνιμες οι ώρες για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά έως το απόγευμα. Προσέξτε σήμερα τις υπερβολές στη διατροφή σας και να μη λειτουργήσετε αυτοκαταστροφικά με την υγεία σας.

Ιχθύες

Ευχάριστη η σημερινή μέρα, με ευκαιρίες για παιχνίδι, φλερτ, διασκέδαση και ωραίες καλοκαιρινές δραστηριότητες. Αυξημένη δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα. Διευκολύνσεις μέχρι το απόγευμα. Προς το βράδυ, προσέξτε ορισμένες περιπλοκές στα αισθηματικά και με φίλους ή γνωστούς, όπως και την επιπολαιότητα στα ερωτικά αλλά ακόμα και σε θέματα οικονομικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being