Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Καλλιεργούσε έντεκα δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε δάσος- ΦΩΤΟ

Ηλεία: Καλλιεργούσε έντεκα δενδρύλλια κά...

Συνελήφθη 48χρονος καλλιεργητής ναρκωτικών

Συνελήφθη καλλιεργητής ναρκωτικών στην Ηλεία. Πρόκειται για 48χρονο υπήκοο Αλβανίας, που καλλιεργούσε έντεκα δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε δάσος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (16-8-2017) αργά το βράδυ, σε δάσος, στο Κουνουπέλι Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο ερευνών, εντόπισαν μέσα στο δάσος, στο Κουνουπέλι Ηλείας, ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου ο 48χρονος καλλιεργούσε έντεκα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία ήταν σε πλήρη ανάπτυξη, με το ύψος τους να ξεπερνά τα 2,5 μέτρα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω το δράστη μέσα στο χώρο της φυτείας, τη στιγμή που μετέφερε πλαστικά δοχεία με νερό, για να ποτίσει τα δενδρύλλια.

Για την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου της φυτείας, ο 48χρονος είχε αποψιλώσει το εσωτερικό του από θάμνους και δέντρα, ενώ είχε επιλέξει σημείο μέσα στο δάσος, που περιβάλλονταν, περιμετρικά, από πυκνή βλάστηση, παρέχοντάς του φυσική κάλυψη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά (10,5) γραμμάρια κάνναβης, που ήταν διαμοιρασμένα σε δυο συσκευασίες και ένα μικρό βάζο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις