Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: 165 αστυνομικοί με 78 οχήματα δίπλα στους πυροσβέστες σε Ηλεία και Ζάκυνθο, στις μεγάλες φωτιές - ΗΧΗΤΙΚΟ

Δυτική Ελλάδα: 165 αστυνομικοί με 78 οχή...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Το τελευταίο πενθήμερο

Πάνω από 2.000 αστυνομικοί συνέδραμαν την Πυροσβεστική υπηρεσία τις ημέρες των μεγάλων πυρκαγιών σε Αττική, Ηλεία και Ζάκυνθο. Άνδρες και γυναίκες της αστυνομίας επιφορτίστηκαν με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις περιοχές των πυρκαγιών, επενέβησαν σε περιπτώσεις εκκένωσης περιοχών, επιτηρούσαν περιοχές και συνεργάστηκαν με δήμους, περιφέρειες και Πυροσβεστική, ώστε να διευκολύνουν το έργο τους.

Οι αστυνομικοί που διατίθενται πραγματοποιούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις περιοχές των πυρκαγιών, συντρέχουν σε περιπτώσεις εκκένωσης περιοχών, επιτηρούν περιοχές και συνεργάζονται με δήμους, περιφέρειες και Πυροσβεστική, ώστε να διευκολύνουν το έργο τους και να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια.

Ο αντιπρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσιτσίκας, εξηγεί στο thebest.gr τους ρόλους που καλούνται να αναλάβουν οι αστυνομικοί κατά τις πυρκαγιές που εκδηλώνονται.

Συγκεκριμένα διατέθηκαν: Στην Αττική 566 οχήματα και 1.261 αστυνομικοί, στη Δυτική Ελλάδα 33 οχήματα και 79 αστυνομικοί, στη Ζάκυνθο 45 οχήματα και 86 αστυνομικοί, στην Ήπειρο 35 οχήματα και 73 αστυνομικοί, και στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 60 οχήματα και 120 αστυνομικοί.

Το περασμένο πενθήμερο, που ήταν το χειρότερο του φετινού καλοκαιριού, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διατέθηκαν σε όλη τη χώρα 2.053 αστυνομικοί και 948 οχήματα (περιπολικά και μοτοσικλέτες).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις