Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Οδύνη στην κηδεία του 25χρονου Σπύρου Γιατρά που έχασε την ζωή του σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

Ηλεία: Οδύνη στην κηδεία του 25χρονου Σπ...

Συγγενείς και φίλοι του είπαν το στερνό αντίο

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Γαστούνη η κηδεία του 25χρονου Σπύρου Γιατρά που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών, στο ύψος της διασταύρωσης Σαβαλίων. Συγγενείς και φίλοι, είπαν το τελευταίο αντίο στο άτυχο παλικάρι ενώ τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδερφές του, που τον έχασαν από την αγκαλιά τους τόσο πρόωρα και τόσο άδικα.

Η είδηση του θανάτου του Σπύρου Γιατρά, έχει φέρει τον θρήνο στην τοπική κοινωνία αλλά και σε όλη την Ηλεία, ενώ κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το χαμογελαστό αυτό παλικάρι, γεμάτο από ζωή, όνειρα και αισιοδοξία βρήκε τόσο ξαφνικό θάνατο.

Όρεξη για ζωή

Ο Σπύρος Γιατράς, ήταν ένα παιδί πολύ αγαπητό στην Ηλεία, γιος του Σάκη Γιατρά, γνωστού φαρμακοποιού και γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηλείας. Ο Σπύρος ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Φαρμακευτική, ήταν έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του και να συνεχίσει την οικογενειακή κληρονομιά. Η μοίρα όμως επιφύλασσε γι αυτό την πιο άδικη και οδυνηρή κατάληξη.

Το μοιραίο

Λίγο πριν από τις 8:30 το πρωί του Δεκαπενταύγουστου, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εκείνος και ένα 27χρονος, κινούνταν με κατεύθυνση προς Γαστούνη, όταν από άγνωστη αιτία εξετράπη αριστερά από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε κορμό δέντρου, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό των δύο νέων. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες, οι οποίοι στη συνέχεια διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης ο 25χρονος και στο Νοσοκομείο του Πύργου ο 27χρονος όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξή, στέκεται στο πλευρό της οικογένειας του και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του.

 

ΠΗΓΗ: patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις