Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαίο έξω από το Ναύπλιο–Γυναίκα αστυνομικός ηρέμησε το μωρό-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τροχαίο έξω από το Ναύπλιο–Γυναίκα αστυν...

Ατύχημα λίγο πριν την ΡΕΑ στο δρόμο μεταξύ Ναυπλίου και Άργους

Ιδιαίτερη συγκίνηση σήμερα αμέσως μετά το ατύχημα λίγο πριν την ΡΕΑ στο δρόμο μεταξύ Ναυπλίου και Άργους. Αμέσως μετά το ατύχημα και ενώ την μητέρα που βρισκόταν στο ένα από τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα στη σύγκρουση την μετέφερε το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, το μωράκι της έκλαιγε χωρίς σταματημό στα χέρια του πατέρα.

Στο σημείο έτρεξε γυναίκα αστυνομικός, ζήτησε το μωράκι να το πάρει στα χέρια της και αυτό σε χρόνο μηδέν σταμάτησε το κλάμα. Το γεγονός δημιούργησε συγκίνηση στο σημείο μεταξύ των παρευρισκομένων.

To ατύχημα συνέβη σήμερα περίπου στις 12.30 ανάμεσα στις Αγροτικές Φυλακές της Τίρυνθας και το εργοστάσιο της Ρέα στο δρόμο από Ναύπλιο για Άργος.

Αυτοκίνητο κινούμενο προς Άργος λόγω βλάβης σταμάτησε δεξιά στο δρόμο. Το αυτοκίνητο που ερχόταν πίσω του δεν κατάλαβε την πρόθεση του προπορευόμενου ή δεν πρόλαβε να τον παρακάμψει και έπεσε επάνω του.

Αποτέλεσμα να σπρώξει το σταματημένο μέσα στα χωράφια και το ίδιο να πάθει ζημιές.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε η συνοδηγός του δεύτερου οχήματος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ το μωράκι που βρισκόταν επίσης μέσα στο αυτοκίνητο βρήκε μια ζεστή αγκαλιά να το κρατήσει, ήταν η αγκαλιά της αστυνομικού που έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις