Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Απών ο Φέντερερ από το Σινσινάτι-Ο Ναδάλ στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης

Τένις: Απών ο Φέντερερ από το Σινσινάτι-...

Τραυματίστηκε στον τελικό του τουρνουά στο Μόντρεαλ

Ο Ρότζερ Φέντερερ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Όπεν του Σινσινάτι, λόγω τραυματισμού στη μέση, κι έτσι ο Ράφα Ναδάλ θα είναι το νέο νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, όταν ανακοινωθεί η νέα λίστα την επόμενη εβδομάδα. Ο Φέντερερ, ο οποίος έχει λάβει επτά φορές μέρος στο τουρνουά του Οχάιο που αποτελεί... προθέρμανση για το U.S. Open, δήλωσε ότι τραυματίστηκε στον τελικό του τουρνουά στο Μόντρεαλ, όπου ηττήθηκε από τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

«Με λύπη αποσύρω τη συμμετοχή μου από το "Western and Southern Open", καθώς πάντα απολαμβάνω να αγωνίζομαι εδώ» αναφέρει ο Ελβετός τενίστας σε δήλωσή του και προσθέτει: «Το Σινσινάτι διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο και λυπάμαι πολύ που θα τους χάσω. Δυστυχώς, ένιωσα "τσιμπήματα" στη μέση μου στο Μόντρεαλ και πρέπει να ξεκουραστώ αυτή την εβδομάδα».

Η απόσυρση του Φέντερερ από το τουρνουά στο Σινσινάτι, στο οποίο δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Άντι Μάρεϊ που είναι αυτή τη στιγμή στο νούμερο 1, σημαίνει ότι ο Ναδάλ θα βρεθεί στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης που θα ανακοινωθεί στις 21 Αυγούστου. Ο Ισπανός θα επιστρέψει στο νούμερο 1 για πρώτη φορά από τις 6 Ιουλίου 2014.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τένις: Ο Ζβέρεφ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και επικράτησε του Φέντερερ στον τελικό του Rogers Cup


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports