Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η 7η γιορτή τσίπουρου από το Σύλλογο Προστασίας Υγείας Χαλανδρίτσας τον Οκτώβριο

Η 7η γιορτή τσίπουρου από το Σύλλογο Προ...

Στο «Κτήμα Διαμαντή» στις 15 Οκτωβρίου

Την 7η γιορτή τσίπουρου διοργανώνει ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περβάλλοντος Περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου στο «Κτήμα Διαμαντή».

Η ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε την απόφασή μας να οργανώσουμε και πάλι, παρά τις δυσκολίες τις εποχής μας, την 7η Γιορτή Τσίπουρου την Κυριακή το απόγευμα 15 Οκτωβρίου 2017, στο ‘’ΚΤΗΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ’’.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των παραγωγών και κατοίκων για την ποιοτική παραγωγή του παραδοσιακού μας ποτού αλλά και την γενικότερη ανάδειξή του.

Συμμετέχουν, ομιλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδος, οι οποίοι είτε προέρχονται από μεγάλες παραγωγικές μονάδες απόσταξης, είτε προέρχονται από τον επιστημονικό κλάδο των εκπαιδευτηρίων της χώρας, γνώστες του αντικειμένου.

Επίσης συμμετέχουν χορευτικά της περιοχής και προσφέρονται δωρεάν τσίπουρο των παραγωγών και διάφορα εδέσματα συνοδευτικά του τσίπουρου.

Συνδυάζοντας όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο καταφέρνουμε κάθε χρόνο να συγκεντρώνουμε εκατοντάδες συμπολίτες μας από διάφορους Δήμους της περιοχής, δίδοντας την ευκαιρία να ενημερωθούν και να διασκεδάσουν.

Στόχος μας η συνεργασία μας με όσους περισσότερους Πολιτιστικούς Συλλόγους ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας και η επανάληψη των επιτυχημένων προηγούμενων εκδηλώσεων με το ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα,  που χρόνια ακολουθείται. Συνδιοργανωτές αυτής της όλης προσπάθειας θα είναι για την 7η γιορτή τσίπουρου οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος & οι Δήμοι του Νομού Αχαΐας.

Θα σας παρακαλούσαμε να γίνετε χορηγοί επικοινωνίας στην καθιερωμένη για την περιοχή μας εκδήλωση εκφράζοντας άπειρες ευχαριστίες για τη συνεργασία σας και την ανταπόκρισή σας.

Αναμένοντας την απάντησή σας στο τηλ. & fax: 2610271500 (πρωινές ώρες) και

στο email: [email protected]  .»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη διάκριση για την Ποτοποιία ΒΑΝΤΑΝΑ- "Χρυσή" η τεντούρα, "ασημένια" το ούζο και το τσίπουρο στα "Olymp Awards 2017"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις