Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Α. Τραχήλη: Μια συγγνώμη που ακόμη δεν έχει δοθεί

Α. Τραχήλη: Μια συγγνώμη που ακόμη δεν έχει δοθεί

Στο πλευρό του Μητροπολίτη

Η Αθηνά Τραχήλη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας  της ΝΔ σε δήλωσή της αναφέρει: «Στο όνομα του διαλόγου μπορεί κανείς να δεχθεί ή να συζητήσει ακόμα και τις πιο αμφιλεγόμενες απόψεις. Όμως, υπάρχει και ένα όριο. Και αυτό το όριο το υπερέβη ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Χαίρομαι για την τοποθέτηση του Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου που μίλησε με ευθύ τρόπο στην καρδιά κάθε απροκατάληπτου Έλληνα».

Αυτό τόνισε, σε δηλώσεις της το πρωί του Σαββάτου στην Πάτρα το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη. Προσθέτοντας ότι «σφάλλουν όσοι λίγοι, από ίδιο συμφέρον, σπεύδουν να ερμηνεύσουν υστερόβουλα την καίρια, εύστοχη και παρηγορητική τοποθέτηση του κ.κ. Χρυσοστόμου».

«Μίλησε ως ταπεινός υπηρέτης μιας βαθιάς πνευματικής κληρονομιάς, ως υπηρέτης των αξιών πάνω στις οποίες ακουμπά αυτές τις δύσκολες ώρες ο ελληνικός λαός. Προσωπικά ένιωσα περήφανη με τον λόγο του και, μαζί, θλιμμένη που ένας πολιτειακός παράγοντας αποσυνέδεσε την πρόοδο και την σύγχρονη όψη ενός ολόκληρου λαού από τα ήθη, την πίστη και την παράδοση του, προξενώντας ειλικρινή αγανάκτηση. Και χωρίς, ακόμα, να έχει ζητήσει την συγγνώμη που οφείλει», σημείωσε η κ. Τραχήλη.

Προσθέτοντας ότι «όσοι ζούμε σ’ αυτή την πλευρά της χώρας γνωρίζουμε καλά το πνευματικό υπόβαθρο, την ταπεινοφροσύνη, την ευκρίνεια και αμεροληψία του λόγου του δεσπότη μας. Δεν τον εγκωμιάζουμε. Τον ευχαριστούμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις