Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Eντοπίστηκαν 69 παράτυποι μετανάστες - Ανάμεσά τους έγκυες και παιδιά

Ζάκυνθος: Eντοπίστηκαν 69 παράτυποι μετα...

Στην περιοχή Ξύγκια στις Βολίμες

Έξήντα εννέα παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή Ξύγκια στις Βολίμες Ζακύνθου. Οι μετάνάστες προέρχονται από το Αφγανιστάν, την Σομαλία και το Πακιστάν και αναμεσά τους είναι δύο έγκυες γυναίκες και 15 παιδιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι διακινητές τους άφησαν στην περιοχή Ξύγκια Βολιμών, λέγοντας τους ότι έφτασαν στην Ιταλία και αποβιβάστηκαν από το σκάφος που τους μετέφερε ώς εδώ.

Αμέσως έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της περιοχής που ήταν ξύπνιοι λόγω των πυρκαγιών που καίνε τις Βολίμες τα τελευταία 24ωρα και ειδοποίηθηκε το λιμεναρχείο Ζακύνθου και η αστυνομία.

Στην συνέχεια το σκάφος του Λιμεναρχείου Ζακύνθου, εντόπισε ανοιχτά της Ζακύνθου το σκάφος που μετέφερε τους παράτυπους μετανάστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την πρώτη προσέγγιση δεν στάματησαν αλλά στην συνέχεια παραδώθηκαν χωρίς να προβάλουν αντίσταση. Οι 69 παράτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγούλας όπου τους παρήχθησαν πρώτες βοήθειες, τρόφιμα και ρούχα.

 

AΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις